Είναι πολυετή φυτά ηλίανθου | 8 καλύτερος πολυετής ηλίανθος

Είναι πολυετή φυτά ηλίανθου |  8 καλύτερος πολυετής ηλίανθος

Είναι πολυετή φυτά ηλίανθου |  8 καλύτερος πολυετής ηλίανθος

Οι ηλίανθοι είναι πολυετή ή μονοετή.? στο Ο καλύτερος πολυετής ηλίανθος; Ήρθε η ώρα να μάθετε όλες τις πληροφορίες και πολλά άλλα!

έχω Οι ηλίανθοι είναι πολυετή ή μονοετή.? Εάν εξακολουθείτε να έχετε αυτήν την αμφιβολία Ας τα ξεκαθαρίσουμε όλα Επιπλέον, αυτός ο οδηγός είναι πολύ ελκυστικός οπτικά. Πολυετή ηλιοτρόπια!

Δείτε 43 από τα καλύτερα φυτά συντροφιάς ηλίανθου εδώ.


Είναι ο ηλίανθος πολυετής ή όχι;

ηλίανθος πολυετής1
Sugar Creek Orchard

Οι ηλίανθοι θεωρούνται μονοετή φυτά. Αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώνουν τον κύκλο ζωής τους σε μία μόνο καλλιεργητική περίοδο.Ωστόσο, ορισμένοι ηλίανθοι μπορούν να καλλιεργηθούν ως πολυετή. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ζήσουν για πολλά χρόνια υπό ιδανικές συνθήκες.

Τα πολυετή ηλιοτρόπια είναι γενικά ανθεκτικά και ανθεκτικά στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Αυτό το καθιστά μια καλή επιλογή για κηπουρούς σε ψυχρά κλίματα. Τείνουν να ψηλώνουν και να παράγουν περισσότερα άνθη με την πάροδο του χρόνου από τα ετήσια αντίστοιχα.

Η επιλογή μιας τοποθεσίας με καλά στραγγιζόμενο έδαφος και άφθονο ηλιακό φως είναι σημαντική για την καλλιέργεια πολυετών ηλίανθων. Το έδαφος πρέπει να είναι πλούσιο σε οργανική ουσία και να έχει επίπεδο pH από 6,0 έως 7,5. Οι πολυετείς ηλίανθοι πρέπει να φυτεύονται την άνοιξη ή το φθινόπωρο και χρειάζονται τακτικό πότισμα και λίπανση για να ευδοκιμήσουν.

Βρείτε 5 όμορφα ασπρόμαυρα είδη ηλίανθου εδώ.


καλύτερα πολυετή ηλιοτρόπια

1. Ψεύτικοι ηλίανθοι

απόδειξη

Βοτανική ονομασία: heliopsis heliopsis

Αυτή η ποικιλία ηλίανθου παράγει έντονα κίτρινα άνθη με σκούρα κέντρα που μοιάζουν με αληθινούς ηλίανθους. Ανθίζει από τα μέσα του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο και προσελκύει πεταλούδες και μέλισσες στον κήπο.

Εδώ είναι 6 από τις καλύτερες ποικιλίες λευκού ηλίανθου.

2. Maximilian Sunflower

Οι ηλίανθοι είναι πολυετείς 2.
εικονικός_ανθόκηπος

Βοτανική ονομασία: Heliantus Maximiliani

Τα ηλιοτρόπια Maximilian μπορούν να φτάσουν τα 8 πόδια ψηλά και να παράγουν μικρά φωτεινά κίτρινα άνθη που ανθίζουν στα τέλη του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου. Είναι ανθεκτικό στην ξηρασία και προσελκύει μέλισσες, πεταλούδες και πουλιά στον κήπο.

3. Αγκινάρα Ιερουσαλήμ

Λας Τέσκου

Βοτανική ονομασία: Helianthus tuberosus

Αυτός ο ηλίανθος, γνωστός και ως Sun Chock, έχει ψηλό στέλεχος με μικρά, έντονα κίτρινα άνθη και βρώσιμα κεφάλια. Ανθίζουν στα τέλη του καλοκαιριού και αποτελούν εξαιρετική προσθήκη στον λαχανόκηπο.

Δείτε τα καλύτερα κόκκινα ηλιοτρόπια. εδώ

4. Ηλίανθος βάλτος

Οι ηλίανθοι είναι πολυετείς4
MadelineLatue

Βοτανική ονομασία: Helianthus angustifolius

Αυτός ο ηλίανθος είναι εγγενής σε υγροτόπους και παράγει μικρά, λαμπερά κίτρινα άνθη σε ψηλούς μίσχους. Ανθίζει από τα τέλη του καλοκαιριού μέχρι το φθινόπωρο. και προσελκύει μέλισσες, πεταλούδες και πουλιά στον κήπο.

5. Μεξικάνικο ηλίανθο

Βοτανική ονομασία: Dythonia Diversifolia

Ο μεξικάνικος ηλίανθος παράγει πορτοκαλοκόκκινα άνθη με σκούρα κέντρα και φτάνει τα 6 πόδια σε ύψος.Ανθίζει από τα μέσα του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο και προσελκύει πεταλούδες και κολίβρια στον κήπο.

εδώ Ένα όμορφο λουλούδι που μοιάζει με ηλίανθο.

6. Ηλιοτρόπιο Λιβάδι

Οι ηλίανθοι είναι πολυετείς6

Βοτανική ονομασία: Helianthus petiolaris

Εγγενής στα λιβάδια της Βόρειας Αμερικής, αυτός ο ηλίανθος παράγει έντονα κίτρινα άνθη με σκούρα κέντρα. Ανθίζει στα μέσα του καλοκαιριού και είναι μια ωραία προσθήκη σε έναν κήπο αγριολούλουδων ή γηγενών φυτών.

7. Κοντός ηλίανθος

Μέθοδος της Ρόζι

Βοτανική ονομασία: Heliantus decapitalus

Παράγει μικρά φωτεινά κίτρινα άνθη σε φυτά χαμηλής ανάπτυξης. Ανθίζει από τα μέσα του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο και είναι μια θαυμάσια προσθήκη σε σύνορα ή βραχόκηπους.

8. Ιταλικός λευκός ηλίανθος

Ο ηλίανθος είναι πολυετές φυτό8

Βοτανική ονομασία: Ο Heliantus είναι αδύναμος

Τα ιταλικά λευκά ηλιοτρόπια παράγουν μικρά, κρεμώδη λευκά άνθη με σκούρα κέντρα σε ψηλούς μίσχους. Ανθίζει από τα μέσα του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο και είναι μια θαυμάσια προσθήκη σε έναν κήπο εξοχικής κατοικίας ή σε μικτό περίγραμμα.

αυτό είναι Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την καλλιέργεια ηλίανθων στο μπαλκόνι σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *