Ενημερωτικός οδηγός για το κλάδεμα του τριαντάφυλλου της Σαρόν

ดอกกุหลาบแห่งชารอนตัดแต่งกิ่ง

Ενημερωτικός οδηγός για το κλάδεμα του τριαντάφυλλου της Σαρόν

Διαβάστε αυτόν τον κατατοπιστικό οδηγό. Rose of Sharon Pruning Να ευημερείς και να ζεις για πάντα!

θεραπεία

Rose of Sharon Pruning Είναι μια απαραίτητη διαδικασία για να διατηρήσετε το φυτό σε φόρμα και να εξασφαλίσετε ότι θα ανθίσει σωστά. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τον αριθμό των λουλουδιών του.

Μάθετε πώς να κάνετε τα ανοιχτόχρωμα φυτά να ανθίζουν εύκολα. εδώ


για τόνωση της ανάπτυξης

Φυτώριο Waverley Farm

1. Ξεκινήστε το κλάδεμα στις αρχές της άνοιξης.

η καλύτερη στιγμή Rose of Sharon Pruning Είναι τέλη χειμώνα ή νωρίς την άνοιξη πριν αρχίσει η νέα ανάπτυξη. Το κλάδεμα αυτή τη στιγμή σας επιτρέπει να δείτε το σχήμα του δέντρου. Αφαιρέστε τα νεκρά ή κατεστραμμένα κλαδιά. και ελέγξτε το μέγεθος και το σχήμα του θάμνου.

Το κλάδεμα στα τέλη του χειμώνα ή στις αρχές της άνοιξης θα ενθαρρύνει τη νέα ανάπτυξη και θα βοηθήσει στην ενθάρρυνση της έντονης ανθοφορίας αργότερα μέσα στην εποχή. Το κλάδεμα αυτή τη στιγμή μειώνει επίσης τον κίνδυνο ζημιάς από το κρύο. Αυτό συμβαίνει γιατί τα φυτά θα έχουν χρόνο να ανακάμψουν πριν από την επόμενη καλλιεργητική περίοδο.

2. Αφαιρέστε τα κατεστραμμένα ή νεκρά μέρη.

πότε Rose of Sharon PruningΞεκινήστε αφαιρώντας νεκρά ή σπασμένα κλαδιά. που γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα εύθραυστα φύλλα ή την εμφάνιση

Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα φυτά έχουν όλη την ενέργεια για να ανθίσουν και θα διατηρήσουν τα υγιή κλαδιά δυνατά.

3. Αφαιρέστε τα σταυρωτά κλαδιά.

Αφαιρέστε τυχόν κλαδιά που μπλοκάρουν ή τρίβονται μεταξύ τους.Επίσης, κόψτε τους μίσχους που είναι μπλεγμένοι κοντά στο εξωτερικό του φυτού.

Η αφαίρεση των κλαδιών αυξάνει την κυκλοφορία του αέρα που αποτρέπει τα παράσιτα και τις ασθένειες.

4. Κόψτε τον θάμνο στα 2/3 του συνολικού του μεγέθους.

Αν ο θάμνος είναι πολύ μεγάλος Κόψτε περίπου το ένα τρίτο του παλιού ξύλου στο έδαφος. Αυτό θα ενθαρρύνει τη νέα ανάπτυξη και θα βοηθήσει στον έλεγχο του μεγέθους του θάμνου. Περιορίστε τον υγιή εξωτερικό οφθαλμό καθώς αυτό θα ενθαρρύνει τη νέα ανάπτυξη προς τη σωστή κατεύθυνση.

όταν κόβετε μακριά κλαδιά Φροντίστε να κόψετε τους βλαστούς ή τα κλαδιά προς τα έξω. Αυτό θα βοηθήσει τον θάμνο να αποκτήσει πιο συμπαγές σχήμα.

Χρησιμοποιήστε αιχμηρά εργαλεία κλαδέματος, όπως κλαδευτήρια παράκαμψης ή κλαδευτήρια, για να κόψετε καθαρές και να απορρίψετε τις κομμένες περιοχές για να αποτρέψετε την εξάπλωση ασθενειών.


Αφαίρεση του στυπτικού από το Rose of Sharon

Κλάδεμα Rose Sharon 2

Αυτά τα φυτά μπορούν να παράγουν παραφυάδες, που είναι παραφυάδες που αναπτύσσονται από τη βάση του φυτού ή από τις ρίζες του. Αν αφεθεί χωρίς επίβλεψη Αυτά τα κορόιδα μπορούν να ανταγωνιστούν για θρεπτικά συστατικά και νερό με το φυτό ξενιστή. Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τα κορόιδα από τα φυτά Rose of Sharon κατά το κλάδεμα:

  • Προσδιορίστε το προσροφητικό: Τα μπουμπούκια είναι συνήθως μικρά μπουμπούκια που αναπτύσσονται κοντά στη βάση του φυτού ή από τις ρίζες. Μπορεί να έχουν διαφορετικά φύλλα ή διαφορετικό χρώμα από το κύριο φυτό.
  • Ανιχνεύστε τη ζάχαρη πίσω στην πηγή της: Ακολουθήστε το κορόιδο στην προέλευση, που είναι συνήθως το ριζικό σύστημα. Χρησιμοποιήστε ένα φτυάρι ή ένα πιρούνι για να σκάψετε. Βλασταίνουν και επιστρέφουν στο κύριο φυτό.
  • Κοπή τσοκ: Αφού επιστρέψει το κορόιδο στην πηγή του Χρησιμοποιήστε ψαλίδι ή κοφτερό ψαλίδι. για να κόψετε το τμήμα που βρίσκεται πιο κοντά στο ριζικό σύστημα Προσέξτε να μην καταστρέψετε το κύριο φυτό ή τις κοντινές ρίζες.
  • Έλεγχος εργοστασίου: Μετά την αφαίρεση των βλαστών Παρατηρήστε το φυτό για τυχόν νέα ανάπτυξη ή νέους βλαστούς. Αν παρατηρήσετε νέους βλαστούς Παρακολουθήστε τα πίσω στην πηγή τους και επαναλάβετε τη διαδικασία αφαίρεσης.
  • Απορρίψτε το απορροφητικό: Αφαιρέστε τους μαδημένους βλαστούς από το φυτό για να τους αποτρέψετε από το να ριζώσουν και να αναπτυχθούν σε νέα φυτά.

Κλαδέψτε το τριαντάφυλλο της Σαρόν για να ελέγξετε το μέγεθος του θάμνου.

pwcolorchoice

1. Αφαιρέστε τους αναπτυσσόμενους λοβούς σπόρων.

Αναζητήστε τους λοβούς των σπόρων που αναπτύσσονται στα κλαδιά του φυτού. Είναι μικρά, πράσινα και έχουν οβάλ σχήμα.

Η αφαίρεση των αναπτυσσόμενων λοβών σπόρων κατά το κλάδεμα του τριαντάφυλλου της Σαρόν θα βοηθήσει στην ανακατεύθυνση της ενέργειας του φυτού προς νέα ανάπτυξη και άνθη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υγιέστερα και πιο ζωντανά φυτά. Αποτρέπει επίσης τα φυτά από την αυτοσπορά και την εξάπλωση σε ανεπιθύμητες περιοχές στον κήπο.

2. Κορυφαίο κόψιμο

Αυτό το φυτό έχει τη συνήθεια να πολλαπλασιάζεται αντί να βγαίνει έξω. Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα επισημαίνοντας καλά διασκορπισμένα κλαδιά στην κορυφή. Εάν έχετε περιορισμένο χώρο Κόψτε το φυτό σε ρηχό σχήμα ή κύκλο «V». για να είναι πιο εύκολη η διαχείριση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *