Πληροφορίες για την καλλιέργεια δέντρων Toona Sinensis «Flamingo».

Duna sinensis

Πληροφορίες για την καλλιέργεια δέντρων Toona Sinensis «Flamingo».

Ψάχνετε για ένα πολυετές φυτό με πολύχρωμο φύλλωμα; ο Duna sinensis “Flamingo” Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς!

Den _goumer

Το ροζ και το κρεμ φύλλωμα μπορούν να προσθέσουν χρώμα σε κάθε κήπο. Εάν αυτό ακούγεται ενδιαφέρον, διαβάστε παρακάτω. Δέντρο «Flamingo» Duna sinensis!

Δείτε τα καλύτερα νάνοι οπωροφόρα δέντρα κάτω από 6 πόδια. εδώ


Πληροφορίες για το δέντρο Duna sinensis ‘Flamingo’

Duna sinensis “Flamingo” Το όμορφο δέντρο είναι εγγενές στην Κίνα και σε άλλα μέρη της Ανατολικής Ασίας. Είναι ευρέως γνωστά ως κινέζικο μαόνι ή κινέζικοι αμμόλοφοι και ανήκουν στην οικογένεια του μαόνι.

ο Duna sinensis “Flamingo” Το δέντρο είναι συνήθως φυλλοβόλο δέντρο με ύψος 40-50 πόδια και πλάτος 20-30 πόδια.Τα φύλλα είναι λογχοειδή με 10-30 φυλλαράκια, μήκους 2-4 ίντσες.Αλλαγή σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ και του κρεμ όλο το καλοκαίρι. Τα φύλλα γίνονται λαμπρό χρυσοκίτρινο πριν μαραθούν το χειμώνα.

Το δέντρο βγάζει μικρά, δυσδιάκριτα λουλούδια την άνοιξη. Ακολουθούν μικροί καφέ λοβοί φρούτων που περιέχουν σπόρους.

Βοτανική ονομασία: Cedrela Sinensis Synesis

Ζώνες USDA: 5-9


Πολλαπλασιασμός του Duna sinensis «Flamingo»

Τα μοσχεύματα φυτών είναι μια δημοφιλής μέθοδος πολλαπλασιασμού. Duna sinensis “Flamingo” ένα δέντρο επειδή μπορεί να σχηματίσει ένα νέο που είναι παρόμοιο με το μητρικό δέντρο

  • επιλέξτε για υγεία Duna sinensis “Flamingo” Αποκοπή από το δέντρο και νέα ανάπτυξη την άνοιξη ή στις αρχές του καλοκαιριού.
  • Κόψτε τους μίσχους μήκους 6 ιντσών με τουλάχιστον δύο σετ φύλλων.
  • Αφαιρέστε τα φύλλα από το κάτω μισό της κοπής.
  • Βουτήξτε τις άκρες των μοσχευμάτων σε ορμόνη ριζοβολίας.
  • Γεμίστε τη γλάστρα με ένα μείγμα χώματος που στραγγίζει καλά και κάντε μια τρύπα στο κέντρο.
  • Τοποθετήστε το κόψιμο στην τρύπα και συμπιέστε το χώμα γύρω από αυτήν.
  • Ποτίστε το κόψιμο και καλύψτε τη γλάστρα με μια πλαστική σακούλα για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που μοιάζει με θερμοκήπιο.
  • Τοποθετήστε την κατσαρόλα σε ένα ζεστό, φωτεινό μέρος. Αποφύγετε όμως το άμεσο ηλιακό φως.
  • Μετά από μερικές εβδομάδες Το κόψιμο θα ριζώσει και θα αρχίσει να μεγαλώνει.

Απαιτήσεις για την καλλιέργεια δέντρων Duna sinensis «Flamingo».

Duna sinensis 'Flamingo' 2
Don_Gomer

λιακάδα

Duna sinensis “Flamingo” Του αρέσει το φως του ήλιου μέχρι τη σκιά Ελαφρώς ανεκτικό στη σκιά αλλά δείχνει λιγότερο χρώμα φύλλου Συνιστώνται τουλάχιστον 4-6 ώρες άμεσου ηλιακού φωτός την ημέρα για βέλτιστη ανάπτυξη και χρώμα των φύλλων.

σε περιοχές με καλοκαίρι Η παροχή μερικής σκιάς κατά τη διάρκεια του πιο ζεστού μέρους της ημέρας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του ερεθισμού των φύλλων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι απαιτήσεις φωτός του δέντρου ποικίλλουν ανάλογα με το κλίμα και το πού μεγαλώνει το δέντρο.

γη

Φυτέψτε σε καλά στραγγιζόμενο έδαφος για να εξασφαλίσετε ότι αυτά τα δέντρα θα ευδοκιμήσουν Προτιμούν ένα ελαφρώς όξινο έως ουδέτερο pH. Και ανέχονται μια ποικιλία τύπων εδάφους όπως αργιλώδες, αργιλώδες και αμμώδες έδαφος.Επιπλέον, πρέπει να προστίθεται κομπόστ ή σάπιο λίπασμα πριν από τη φύτευση.

άρδευση

συχνότητα ποτίσματος Duna sinensis “Flamingo” Αυτό εξαρτάται από την εποχή, το κλίμα και τον τύπο του εδάφους.Σε γενικές γραμμές, συνιστάται να ποτίζετε το φυτό μία φορά την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου ή όταν το χώμα αισθάνεται ελαφρώς ξηρό στην αφή.

Ωστόσο, σε θερμά και ξηρά κλίματα Τα φυτά μπορεί να χρειαστεί να ποτίζονται δύο φορές την εβδομάδα. το χειμώνα Το πότισμα πρέπει να μειώνεται σε κάθε δύο εβδομάδες.

θερμοκρασία

Duna sinensis “Flamingo” Είναι ανθεκτικό στις ζώνες USDA 6 έως 9, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες από -10°F έως 20°F (-23°C έως -6°C). Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το δέντρο προτιμά τις μέτριες θερμοκρασίες και μπορεί να να υποστεί ζημιά από το κρύο, υπερθέρμανση ή υψηλή θερμότητα

Το καλοκαίρι, το «Flamingo» μπορεί να ανεχθεί θερμοκρασίες έως και 90°F (32°C).Ωστόσο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα φυτά ποτίζονται καλά σε ζεστό καιρό. Αυτό θα αποτρέψει τα φύλλα από το να στεγνώσουν και να μαυρίσουν.


Φροντίδα για τα δέντρα Duna sinensis «Flamingo».

Σοφία

γονιμοποίηση

για καλή ανάπτυξη και πλούσιο φύλλωμα Εφαρμόστε ένα ισορροπημένο υγρό λίπασμα στις αρχές της άνοιξης. Μπορείτε να αραιώσετε την τροφή στο 1/2 δύναμη και να τη χρησιμοποιείτε κάθε μήνα όταν το δέντρο μεγαλώνει.

Αποφύγετε τη λίπανση του δέντρου το φθινόπωρο ή το χειμώνα.

κλάδεμα

Duna sinensis “Flamingo” Το δέντρο επωφελείται από το τακτικό κλάδεμα για να διατηρήσει το σχήμα και το μέγεθός του. Κλαδέψτε τα φυτά στα τέλη του χειμώνα ή στις αρχές της άνοιξης πριν εμφανιστεί νέα ανάπτυξη. Αφαιρέστε τα νεκρά ή άρρωστα κλαδιά και κλαδέψτε τα υπερφορτωμένα κλαδιά για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αέρα.

παράσιτα και ασθένειες

Το δέντρο Duna sinensis «Flamingo» είναι γενικά ανθεκτικό σε παράσιτα και ασθένειες. Ωστόσο, μπορεί να είναι ευαίσθητα σε έντομα, αφίδες και ακάρεα αράχνης. Χρησιμοποιήστε εντομοκτόνο σαπούνι ή έλαιο neem για να ελέγξετε αυτά τα παράσιτα.

για την πρόληψη της νόσου Αποφύγετε το πότισμα από πάνω και φροντίστε το φυτό να έχει καλή κυκλοφορία αέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *