Πώς να κάνετε ένα φυτό φιδιού να ανθίσει

How to Get a Snake Plant to Bloom

Πώς να κάνετε ένα φυτό φιδιού να ανθίσει

Ακολουθήστε την ανάρτηση και μάθετε. Πώς να κάνετε ένα φίδι να ανθίσει! Ναι είναι δυνατόν! Διαβάστε παραπάνω για να μάθετε πώς να το κάνετε σωστά.

δεν μπορείς να το δεις λουλούδι φυτού φιδιού Είναι πολύ σπάνιο, ωστόσο, αν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα. Μπορείτε να το απολαύσετε. Ας δούμε μερικά κόλπα. Πώς να κάνετε ένα φίδι να ανθίσει!

αυτό είναι Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την καλλιέργεια φυτών φιδιών


Το φυτό φίδι έχει λουλούδια;

Η ευθεία απάντηση στην ερώτηση είναι ναι! Το κάνουν! Αυτό συμβαίνει μια φορά το χρόνο. Αυτό συμβαίνει συνήθως την άνοιξη ή το καλοκαίρι. εάν οι συνθήκες είναι κατάλληλες Ωστόσο, αυτό είναι πολύ σπάνιο αλλά πιθανό.Μην ξεχνάτε το γεγονός ότι αν μεγαλώσετε. Sansevieria trifasciata ‘Hānee’ μην κάνεις τίποτα


χαρακτηριστικά λουλουδιών των φυτών φιδιών

Τα άνθη του φυτού φιδιού αναπτύσσονται γύρω από αγκάθια ή ψηλούς μίσχους. Οι μίσχοι μεγαλώνουν σε πολλές ίντσες ή πόδια ψηλά και είναι μικροί, όπως κρίνοι ή αγιόκλημα Σωληνοειδή άνθη, κρεμ, πράσινα ή λευκά, κοντά πέταλα, ανάλογα με τον τύπο του φυτού φιδιού.

Ορισμένες ποικιλίες είναι λευκές και βγαίνουν σε μωβ ή λεβάντα. Ορισμένα είδη έχουν έντονα κόκκινα λουλούδια. Ορισμένες ποικιλίες πεθερικής γλώσσας δεν έχουν μίσχους λουλουδιών και ανθίζουν απευθείας από τη βάση σε μεγάλες ομάδες.


άρωμα λουλουδιών

Τα άνθη του φυτού φιδιού είναι πολύ αρωματικά και έχουν ένα πικάντικο άρωμα βανίλιας που δεν μπορείς να συγκρίνεις με τίποτα άλλο. Τα άνθη παράγουν επίσης μυρωδάτο μέλι που στάζει κάτω από τους μίσχους!

Τα λουλούδια κλείνουν την ημέρα και ανοίγουν τη νύχτα. Όταν βραδιάζει, η μυρωδιά είναι πιο έντονη.


Πόσο καιρό ανθίζει ένα φυτό φιδιού;

Πώς να φτιάξετε το Snake Flower 2
δημόσιο blog elixir

Τα λουλούδια διαρκούν από δύο εβδομάδες έως ένα μήνα. Τα λουλούδια κλαδεύονται από τη βάση καθώς πεθαίνουν για να διατηρήσουν σφρίγος και να διατηρήσουν μια τακτοποιημένη εμφάνιση.


Τα φυτά των φιδιών πεθαίνουν μετά την ανθοφορία;

Όχι. Το φυτό συνεχίζει να αναπτύσσεται μετά την ανθοφορία. Τα άνθη μετατρέπονται σε πορτοκαλί μούρα και οι μίσχοι τελικά πεθαίνουν.


Πώς να φτιάξετε ένα λουλούδι φιδιού;

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το φυτό φιδιού που έχετε θα ανθίσει, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να το βοηθήσουν να ανθίσει.

  • Μια καλύτερη εναλλακτική είναι να αφήσετε τα φυτά του φιδιού να ανθίσουν. συνθήκες δέσμευσης ρίζας και να τους εκθέσει πολλή ηλιοφάνειαΟι περισσότεροι άνθρωποι το διατηρούν σε χαμηλό φωτισμό ή στη σκιά όπου θα εμποδίσει το φυτό να ανθίσει.
  • Τοποθετήστε το έξω ή κοντά σε ένα παράθυρο που δέχεται άμεσο φως για να ενθαρρύνετε την ανθοφορία.
  • ενώ το φυτό λιγότερο νερό και βάλτε το μέσα καλό φωςΜεγαλώνει τόσο γρήγορα που γεμίζει τη γλάστρα σε χρόνο μηδέν. Αν οι ρίζες γεμίσουν τη γλάστρα και δεν υπάρχει χώρος για φύτευση. Το δέντρο θα αναπαραχθεί μόνο του.
  • Γενικά, τα νέα και μικρά φυτά φιδιού δεν ανθίζουν. Είναι πιο πιθανό να ανθίσετε με παλαιότερα δείγματα. Επομένως, θα πρέπει να αναζητηθούν ώριμα δείγματα.
  • Η φροντίδα του φυτού υπό μικρή πίεση σε συνδυασμό με χαμηλή λίπανση μπορεί να ξεγελάσει τα λουλούδια να ανθίσουν.
  • Αποφύγετε να κρατάτε τα φυτά σε εσωτερικούς χώρους για μεγάλες χρονικές περιόδους. Φροντίστε πάντα τα φυτά να λαμβάνουν τουλάχιστον 3-4 ώρες άμεσο ηλιακό φως κάθε μέρα. Η καλύτερη λύση είναι να το τοποθετήσετε κοντά σε παράθυρο με ανατολικό προσανατολισμό.
  • Μην ποτίζετε τα φυτά σε καμία περίπτωση.
  • Αποφύγετε την τοποθέτηση φυτών κοντά σε κλιματιστικά ή αεραγωγούς θερμότητας. Βεβαιωθείτε ότι δεν εκτίθεται σε απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Βγάζετε το φυτό έξω μόνο όταν έχει περάσει κάθε κίνδυνος παγετού.
  • Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ένα μέσο καλλιέργειας ειδικά σχεδιασμένο για κάκτους και παχύφυτα.

συμπέρασμα

123rf

Αυτοί οι δείκτες σίγουρα θα το βοηθήσουν να ανθίσει. Αλλά αυτό δεν εγγυάται ότι κάθε φυτό φιδιού θα ανθίσει! Ορισμένες συνθήκες αναγκάζουν αυτό το υπέροχο φυτό εσωτερικού χώρου να ανθίσει. Ή θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτά τα φυτά έχουν το δικό τους μυαλό όταν ανθίζει.


Δείτε αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *