Τα 12 πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο σύμφωνα με την Google

Τα 12 πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο σύμφωνα με την Google

Τα 12 πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο σύμφωνα με την Google

αυτή είναι η κορυφή Τα 12 πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο σύμφωνα με την Google. και εκτιμώμενος όγκος αναζητήσεων το 2022

Θέλετε να μάθετε για τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια σε όλο τον κόσμο; Έχουμε ξεχωριστά είδη που σίγουρα θα σας εκπλήξουν!

Βρείτε τα πιο χρησιμοποιούμενα φυτά εσωτερικού χώρου στο Google. εδώ


Τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο σύμφωνα με την Google

1. Τριαντάφυλλο

Επισκέψεις στο Google: 2,2 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα

Τα τριαντάφυλλα είναι το πιο δημοφιλές λουλούδι στο διαδίκτυο και είναι οι πιο δημοφιλείς και κοινοποιημένες εικόνες λουλουδιών στο διαδίκτυο.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στη δημοτικότητα του τριαντάφυλλου ως σύμβολο αγάπης, ομορφιάς και ρομαντισμού. Διατίθεται επίσης σε ποικιλία χρωμάτων και σημασιών.

Μάθετε πώς να καλλιεργείτε τριαντάφυλλα από μοσχεύματα εδώ.

2. Κρίνος

J. Parker

Επισκέψεις στο Google: 1,8 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα

Υπάρχουν πολλά είδη κρίνων. Κάθε είδος έχει το δικό του μοναδικό χρώμα και νόημα, το οποίο προσθέτει στη δημοτικότητά του.

καθώς και πολλά λουλούδια Τα κρίνα συνδέονται με πολιτιστικές και συμβολικές έννοιες όπως η αγνότητα, η αναβίωση και η ελπίδα, που μπορεί να συνέβαλαν στη δημοτικότητα του κρίνου στο Διαδίκτυο.

εδώ Τα κορυφαία φυτά εσωτερικού χώρου της Αμερικής σύμφωνα με το Google Trends

3. Ηλίανθος

Επισκέψεις στο Google: 1,5 εκατομμύριο αναζητήσεις το μήνα

Οι ηλίανθοι συνδέονται συχνά με την ευτυχία, τη ζεστασιά και τη θετική ενέργεια. Κάντε το δημοφιλές για διακοσμητικά, δώρα και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ηλίανθοι χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους. Συμπεριλαμβανομένου του κοιτάσματος πετρελαίου ως τροφή για πτηνά και άλλα ζώα και αποτελεί σύμβολο βιώσιμης γεωργίας Κάτι που κάνει το ηλίανθο πολύ δημοφιλές στο Google.

Δείτε τα καλύτερα φυτά συντροφιάς ηλίανθου εδώ.

4. Ορχιδέα

Επισκέψεις στο Google: 1,2 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα

Οι ορχιδέες είναι γνωστές για την εξωτική και λεπτή ομορφιά τους. και είναι μια δημοφιλής επιλογή για διακόσμηση σπιτιού, γάμους και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Αυτά τα λουλούδια έχουν μακρά πολιτιστική και συμβολική ιστορία. και αντιπροσωπεύει την αγάπη, την ομορφιά, την πολυτέλεια και τη δύναμη. Εξακολουθούν να είναι δημοφιλή στο διαδίκτυο λόγω της ομορφιάς και της πολιτιστικής τους σημασίας.

Πρόκειται για μια σπάνια και μοναδική ορχιδέα από όλο τον κόσμο.

5. Τουλίπες

Επισκέψεις στο Google: 1 εκατομμύριο αναζητήσεις το μήνα

Οι τουλίπες είναι μια δημοφιλής επιλογή για κήπους, διακόσμηση σπιτιού, γάμους και άλλες ειδικές εκδηλώσεις. Έχουν ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικής και ιστορικής σημασίας. και συχνά συνδέεται με την αγάπη ευημερία και νέα ξεκινήματα

Οι τουλίπες έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία λουλουδιών. καθιστώντας το δημοφιλές για μπουκέτα και συνθέσεις με λουλούδια.

Δείτε αυτές τις ποικιλίες τουλίπας.

6. Μαργαρίτα

Επισκέψεις στο Google: 900.000 αναζητήσεις το μήνα

Η μαργαρίτα είναι ένα πολύ κοινό και αγαπημένο λουλούδι. Γνωστό για την απλή και χαρούμενη ομορφιά του. Αυτό που τα κάνει τόσο δημοφιλή είναι η πλούσια πολιτιστική και συμβολική ιστορία τους. και συχνά συνδέονται με την αγνότητα. αθωότητα και νέα ξεκινήματα

Τα μοναδικά χρώματα και το νόημά τους συμβάλλουν στη δημοτικότητά τους στο Διαδίκτυο.

Δείτε τα καλύτερα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα εδώ.

7. Παιώνιες

Επισκέψεις στο Google: 800.000 αναζητήσεις το μήνα

Οι παιώνιες είναι σε πλήρη άνθιση και έχουν ένα ελαφρύ άρωμα. Αυτό το κάνει αγαπημένο λουλούδι για πολλούς ανθρώπους. Είναι δημοφιλές για γαμήλιες ανθοδέσμες, διακόσμηση σπιτιού και άλλες ειδικές περιστάσεις.

Υπάρχουν επίσης πολλά είδη παιώνιας. Το καθένα έχει το δικό του μοναδικό χρώμα και νόημα, κάτι που κάνει την παιωνία το αστέρι των αναζητήσεων στο Google!

εδώ όμορφη μωβ παιώνια

8. Ορτανσία

Επισκέψεις στο Google: 700.000 αναζητήσεις το μήνα

Οι ορτανσίες έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων, όπως λευκό, ροζ, μπλε και μοβ, καθιστώντας τις μια δημοφιλή επιλογή για κήπους, διακόσμηση σπιτιού και συνθέσεις λουλουδιών.

Η δημοτικότητα των ορτανσιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες συνέβαλε στη δημοτικότητα των ορτανσών στο Διαδίκτυο Καθώς οι άνθρωποι μοιράζονται φωτογραφίες και πληροφορίες για αυτά τα όμορφα λουλούδια.

Δείτε μερικές καταπληκτικές ποικιλίες ορτανσίας δρυός εδώ.

9. Νάρκισσος

Επισκέψεις στο Google: 600.000 αναζητήσεις το μήνα

Οι ασφόδελοι είναι συχνά τα πρώτα λουλούδια που εμφανίζονται την άνοιξη. Κάντε το δημοφιλές για τον κήπο και για να γιορτάσετε την άφιξη της εποχής.

Έχουν πλούσια πολιτιστική και συμβολική ιστορία. Και οι άνθρωποι δίνουν δώρα ως ένδειξη ελπίδας και υποστήριξης στους επιζώντες του καρκίνου. Είναι επίσης η μασκότ της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

10. Ίρις

Iris World Premier

Επισκέψεις στο Google: 500.000 αναζητήσεις το μήνα

Οι ίριδες ξεχωρίζουν για την απίστευτη ομορφιά τους. με περίπλοκα πέταλα σε ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων Αυτό το καθιστά δημοφιλές για κήπους, διακοσμήσεις σπιτιού και συνθέσεις λουλουδιών για γάμους και άλλες εκδηλώσεις.

Είναι το κρατικό λουλούδι του Τενεσί και το εθνικό σύμβολο της Γαλλίας. Οι ίριδες καλλιεργούνται και φροντίζονται σχετικά εύκολα. καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για έμπειρους και αρχάριους κηπουρούς. καθιστώντας το εξαιρετικά δημοφιλές στο Διαδίκτυο!

Αν θέλετε να μάθετε για τα φυτά που συμβαδίζουν με την ίριδα, ρίξτε μια ματιά. εδώ

11. Χρυσάνθεμο

Επισκέψεις στο Google: Περίπου 500.000 με 1 εκατομμύριο άνθρωποι το μήνα

Είναι δημοφιλή για τα όμορφα και πολύχρωμα λουλούδια τους που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων και μεγεθών. Έχουν πλούσια πολιτιστική και συμβολική ιστορία και εκτιμώνται ιδιαίτερα στον ασιατικό πολιτισμό.

Τα χρυσάνθεμα είναι σχετικά εύκολο στην καλλιέργεια και τη φροντίδα τους. καθιστώντας τα μια δημοφιλή επιλογή τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους κηπουρούς. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τους έχουν κάνει τεράστια επιτυχία στο διαδίκτυο.

12. Gerbera Daisy

Επισκέψεις στο Google: 400.000 έως 800.000 το μήνα

Οι ζέρμπερες είναι δημοφιλή λουλούδια στο Διαδίκτυο για διάφορους λόγους. Πρώτον, είναι γνωστά για τα μεγάλα, πολύχρωμα λουλούδια τους και διατίθενται σε διάφορα χρώματα, όπως ροζ, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί και λευκό.

Αυτά τα λουλούδια έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής σε αγγείο και είναι γνωστά ως ένα από τα μακροβιότερα κομμένα λουλούδια. Αυτά τα λουλούδια είναι δημοφιλή μεταξύ των ανθοπωλών και εκείνων που θέλουν να φωτίσουν το σπίτι ή το γραφείο τους με φρέσκα λουλούδια.

Λάβετε υπόψη ότι ο όγκος αναζήτησης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πηγή των δεδομένων και τη χρονική περίοδο που αναλύεται. Ο όγκος αναζήτησης μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *