Τα 33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μελισσών

33 สุดยอด Bee Balm Companion Plants 1

Τα 33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μελισσών

Δώστε ζωή στον κήπο σας με το φιλικό για επικονιαστές Bee Balm. Bee Balm, ένα φυτό συντροφιάς!

Βαρεθήκατε τον βαρετό κήπο σας με λίγα μόνο λουλούδια; Ήρθε η ώρα να εντυπωσιάσετε την αυλή σας με αυτά. Bee Balm, ένα φυτό συντροφιάς! Αυτές οι φωτεινές και αρωματικές ομορφιές δεν προσελκύουν μόνο τους επικονιαστές. Συμπληρώνουν το ένα το άλλο με χρώμα, ύψος και υφή, δημιουργώντας μια εκπληκτικά όμορφη εικόνα.

Μάθετε πώς να καλλιεργείτε βάλσαμο μελισσών εδώ.


Φυτό συντροφιάς Bee Balm

1. Ντομάτες

Βοτανική ονομασία: ντομάτα solanum

Ιδανικό για μια εμπειρία εξωραϊσμού σε επιτραπέζιο τοπίο. Οι ζουμερές ντομάτες και το βάλσαμο μέλισσας προσθέτουν ζωηρά χρώματα και λαχταριστές γεύσεις στα καλοκαιρινά σας πιάτα.

Δείτε μερικές νόστιμες ποικιλίες ντομάτας εδώ.

2. Παιώνιες

Βοτανική ονομασία: πρωτοπόρος

Αυτό το συντροφικό φυτό μελισσών χρειάζεται έναν συνδυασμό ηλιακού φωτός και νερού. Τα εκπληκτικά χρώματα και τα αρώματά τους συνδυάζονται τέλεια για να δημιουργήσουν μια μαγευτική και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες κίτρινης παιώνιας εδώ.

3. Εχινάκεια

33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 2
άνθος κερασιάς

Βοτανική ονομασία: Echinacea purpurea

Συνδυάστε Bee Balm με Echinacea για έναν όμορφο και λειτουργικό κήπο Δεν προσελκύουν μόνο επικονιαστές. αλλά έχει και φαρμακευτικές ιδιότητες. Κάντε τα ένα νικητήριο συστατικό σε κάθε κήπο.

4. Ροζ

Βοτανική ονομασία: κοινή σύριγγα

Αυτό το φυτό συντροφιάς της μέλισσας συμπληρώνει τέλεια άλλα φυτά με παστέλ χρώματα. Δημιουργεί μια εκπληκτική οθόνη σε κάθε κήπο.

5. Penstem

33 Καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 3

Βοτανική ονομασία: Πένστεμ

Για έναν αρμονικό κήπο Ανακατέψτε το Bee Balm με το Penstemon Τα αρμονικά τους χρώματα και τα μακριά ανθισμένα λουλούδια τα κάνουν ένα καταφύγιο που προσελκύει μέλισσες και πεταλούδες όλη την εποχή.

6. Φλοξ

Βοτανική ονομασία: δέντρο paniculata

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν κήπο που να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής Ανακατέψτε τα έντονα χρώματα του φλοξ και του βάλσαμου μελισσών. Αυτό το φυτό συντροφιάς της μέλισσας κάνει μια εντυπωσιακή και πολύχρωμη εμφάνιση σε κάθε κήπο.

7. Κοραλί Χάντρες

33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 4
Κέντρο Κήπου

Βοτανική ονομασία: εμείς

Για έναν εκλεπτυσμένο και κομψό κήπο Αντ ‘αυτού, συνδυάστε τα ευαίσθητα λουλούδια από κοραλλιογενείς χάντρες με μια εντυπωσιακή απόχρωση bee balm. Αυτά τα δύο φυτά αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Δημιουργήστε μια κομψή και πολύχρωμη οθόνη που θα κάνει τους γείτονές σας να ζηλέψουν.

8. Core Opsis

Βοτανική ονομασία: Core Opsis

Αυτό το όμορφο και σφριγηλό πολυετές φυτό παράγει έντονα κίτρινα ή χρυσά λουλούδια που ανθίζουν όλο το καλοκαίρι. Είναι μια αξιόπιστη πηγή νέκταρ για τις μέλισσες, τις πεταλούδες και άλλους επικονιαστές.

9. Μαύρη Σούζαν

33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 5

Βοτανική ονομασία: Ραντμπέκια Χίρτα

Συνδυάστε το Bee Balm με τη Black Susan για ένα ζωντανό και χαρούμενο σόου στον κήπο. Αυτό το φυτό συντροφιάς με βάλσαμο μελισσών έχει παρόμοια αναπτυξιακή συνήθεια και το συμπληρώνει με χρώμα. Δημιουργήστε αποχρώσεις του πορτοκαλί και του ροζ που θα φωτίσουν τη μέρα σας.

10. Σκουός

ανθρώπινο_δημόσιο

Βοτανική ονομασία: κολοκύθι

Προσθέστε βάλσαμο μελισσών στα κολοκυθάκια για να προσελκύσετε επικονιαστές και να εξασφαλίσετε μια άφθονη συγκομιδή. Τα ζωηρά χρώματα και το γλυκό μέλι του Bee Balm προσελκύουν τις μέλισσες και τις πεταλούδες. Ενώ τα μεγάλα φύλλα της κολοκυθιάς παρέχουν αρκετή σκιά και υγρασία για την ανάπτυξη των φυτών.

11. Πούλια

33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 6

Βοτανική ονομασία: Batleja David

Το Buddleia και το βάλσαμο μελισσών είναι ο τέλειος συνδυασμός για έναν κήπο με πεταλούδες. Προσελκύει πολλές πεταλούδες, μέλισσες και κολίβρια με το γλυκό άρωμα και τα έντονα χρώματα. Δημιουργήστε μια ζωντανή και μαγευτική οθόνη σε κάθε κήπο.

12. Τριαντάφυλλο

Βοτανική ονομασία: Ρόζα

Προσθέστε ρομαντισμό στον κήπο σας με τα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μελισσών. Αυτά τα δύο λουλούδια αλληλοσυμπληρώνονται με χρώμα και άρωμα. Δημιουργήστε μια όμορφη και μαγευτική οθόνη που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Πόσο διαρκούν τα τριαντάφυλλα; μάθετε εδώ

13. Αυγούστου

33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 7

Βοτανική ονομασία: Augustac pheniculum

Αν ψάχνετε για έναν κήπο χαμηλής συντήρησης. Αυτό το φυτό που χρησιμοποιείται ως βάλσαμο μελισσών είναι μια καλή επιλογή. Και τα δύο φυτά έχουν παρόμοιες ανάγκες σε ήλιο και νερό και αλληλοσυμπληρώνονται. Δημιουργεί μια όμορφη, ανθεκτική στην ξηρασία οθόνη κήπου.

14. Αστέρες

Βοτανική ονομασία: αστήρ

Συνδυάστε τη ζωντάνια του αστέρα με τα ζωηρά χρώματα του βάλσαμου μελισσών για μια πολύχρωμη και ζωντανή σκηνή φθινοπωρινού κήπου. Αυτοί οι δύο τύποι λουλουδιών αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Δημιουργεί μια όμορφη και πολύχρωμη οθόνη.

15. Κάποιος

33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 8

Βοτανική ονομασία: Achillea Millifolium

Συνδυάστε το βάλσαμο μελισσών με το αχυράκι για έναν όμορφο, ιατρικό κήπο. Και τα δύο φυτά είναι γνωστά για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες και αλληλοσυμπληρώνονται με χρώμα και υφή. Κάντε τον εξωραϊσμό όμορφο και λειτουργικό.

16. Σάλβια

Βοτανική ονομασία: σάλβια

Συνδυάστε βάλσαμο μελισσών με σάλβια για μια όμορφη και πολύχρωμη εμφάνιση στον κήπο. Αυτά τα δύο λουλούδια αλληλοσυμπληρώνονται με χρώμα και άρωμα. Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή και μαγευτική οθόνη που θα ζηλέψει τους γύρω σας.

17. Ραντμπέκια

33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 9

Βοτανική ονομασία: Rudbeckia cherokee ηλιοβασίλεμα

Με λαμπερά και χαρούμενα λουλούδια Αυτό το φυτό συντροφιάς με βάλσαμο μελισσών ταιριάζει πολύ μαζί του. Προσελκύστε επικονιαστές και δώστε χρώμα στον κήπο σας.

18. Ζιζάνιο πεταλούδας

Βοτανική ονομασία: Asclepius Tuberosa

όπως υποδηλώνει το όνομα Το ζιζάνιο της πεταλούδας είναι μαγνήτης για τις πεταλούδες. προσελκύοντάς τα με έντονα πορτοκαλί άνθη Όταν οι μέλισσες φυτεύουν, οι μέλισσες δημιουργούν έναν ζωντανό, φιλικό προς τους επικονιαστές κήπο.

19. Gelardia

33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 10

Βοτανική ονομασία: Η Τζελάρντια

Οι Gaylordeas ονομάζονται συχνά λουλούδια κουβέρτας λόγω των όμορφων χρωμάτων τους και των λουλουδιών που μοιάζουν με μαργαρίτα. Προσελκύουν τις μέλισσες και τις πεταλούδες. και όταν συνδυάζεται με βάλσαμο μελισσών Θα προσθέσουν ομορφιά σε κάθε κήπο.

20. Ζίννια

Βοτανική ονομασία: ζίννια

Με έντονα χρώματα και μεγάλη διάρκεια ανθοφορίας. Τα Zinnias είναι μια δημοφιλής επιλογή για κήπους. Αυτό το υποφυτό βάλσαμο μελισσών προσελκύει πεταλούδες και κολίβρια.

21. Λεβάντα

33 Καλύτερα Φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 11

Βοτανική ονομασία: πλύνε την

Η λεβάντα όχι μόνο προσελκύει τους επικονιαστές αλλά και απωθεί έντομα όπως τα κουνούπια και τους σκώρους.Επιπλέον, το αρωματικό τους μείγμα δημιουργεί ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό άρωμα στον κήπο σας.

Μάθετε για τις καλύτερες ποικιλίες λεβάντας εδώ.

22. Catmint

Peter Krumhardt

Βοτανική ονομασία: Νεπέτα

Το Catmint είναι ένα ανθεκτικό, εύκολο στη φροντίδα πολυετές φυτό που προσελκύει μέλισσες, πεταλούδες και κολίβρια στον κήπο σας. Όταν συνδυάζεται με Bebalm Δημιουργούν οπτικά ελκυστικές και αποτελεσματικές σχέσεις.

23. Ρώσος φιλόσοφος

33 Καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 12

Βοτανική ονομασία: Perovskia atriplicifolia

Προσελκύοντας μέλισσες και πεταλούδες, αυτό το φυτό συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας είναι ανθεκτικό στην ξηρασία. όταν φυτεύεται με Bebalm Δημιουργούν μια υπέροχη αντίθεση χρωμάτων και υφών. Αυτό τα καθιστά ένα από τα καλύτερα συντροφικά φυτά Bee Balm.

Βρείτε τις καλύτερες ποικιλίες φασκόμηλου εδώ.

24. Joe Pye Weed

Βοτανική ονομασία: ευτρόκιο

Το Joe By Weed είναι ένα ψηλό, χαριτωμένο πολυετές που προσελκύει μια μεγάλη ποικιλία επικονιαστών. συμπεριλαμβανομένων των μελισσών και των πεταλούδων Τα λεπτά ροζ λουλούδια δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση όταν συνδυάζονται με βάλσαμο μελισσών.

25. Υπάκουα φυτά

33 Καλύτερα Φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 13

Βοτανική ονομασία: Physostegia virginiana

Τα υποτακτικά φυτά είναι μοναδικά και ιδιόμορφα φυτά συντροφιάς μελισσών που θα προσθέσουν ενδιαφέρον και υφή στον κήπο σας. Προσελκύει μέλισσες και κολίβρια. και όταν φυτεύεται με βάλσαμο μελισσών θα δημιουργήσει μια διασκεδαστική και ζωντανή σύνθεση.

26. Ζιζάνιο

Βοτανική ονομασία: Ασκληπιός

Το Milkweed είναι ένα απαραίτητο φυτό για κάθε κήπο φιλικό προς τους επικονιαστές. Προσελκύει τις πεταλούδες μονάρχες και είναι σημαντική πηγή τροφής για τις κάμπιες. Όταν συνδυάζεται με κερί μέλισσας Δημιουργούν ένα ακμάζον και ποικιλόμορφο οικοσύστημα στον κήπο σας.

27. Culver’s Roots

33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 14

Βοτανική ονομασία: Παναγία Βερόνικα

Το Culver’s Root είναι ένα ψηλό και χαριτωμένο φυτό με λεπτά λευκά άνθη που προσελκύουν τις μέλισσες και τις πεταλούδες. όταν φυτεύουν μέλισσες Θα δημιουργήσουν μια ήρεμη σύνθεση που τραβάει τα βλέμματα.

28. Χρυσή Ράβδο

Βοτανική ονομασία: Solitago

Τα Goldenrods είναι εξαιρετικά φυτά συντροφιάς των μελισσών που προσελκύουν πολλούς επικονιαστές, συμπεριλαμβανομένων των μελισσών, των πεταλούδων και των κολιμπρί. Μαζί αυτά τα φυτά δημιουργούν έναν χαρούμενο και ζωντανό κήπο.

29. Φτέρνισμα

33 Καλύτερα Φυτά Συντροφιάς για Μέλισσα 15

Βοτανική ονομασία: Helenium το φθινόπωρο

Η τσουκνίδα είναι ένα από τα καλύτερα φυτά συντροφιάς. Προσελκύει μέλισσες και πεταλούδες με έντονα κίτρινα άνθη. Όταν φυτευτεί με βάλσαμο μέλισσας, φέρνει έναν ζωντανό και πολύχρωμο κήπο.

30. Χαλυβουργείο

Βοτανική ονομασία: Βερνονία

Το Ironweed είναι ένα αυτοφυές πολυετές που προσελκύει ένα ευρύ φάσμα επικονιαστών, συμπεριλαμβανομένων των μελισσών, των πεταλούδων και των κολιμπρί. Τα ψηλά και εντυπωσιακά μοβ λουλούδια δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση όταν καλλιεργούνται με βάλσαμο μέλισσας.

31. Blue Mist Bush

33 Καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 16

Βοτανική ονομασία: Cariopteris x Clandonensis

Ο θάμνος Blue Mist είναι ένα όμορφο και μοναδικό φυτό που προσελκύει τις μέλισσες και τις πεταλούδες με τα χνουδωτά μπλε άνθη του. Το ασημί-γκρι φύλλωμα του θάμνου Blue Haze και τα αρωματικά πράσινα φύλλα του Bee Balm δημιουργούν μια ελκυστική αντίθεση όταν φυτεύονται μαζί.

32. Λαμπερά αστέρια

Βοτανική ονομασία: Λιάδρης Σπικάδα

Το Blazing Star είναι ένα ανθεκτικό, ανθεκτικό στην ξηρασία φυτό που προσελκύει πολλούς επικονιαστές. συμπεριλαμβανομένων των μελισσών και των πεταλούδων Τα αιχμηρά ροζ λουλούδια κάνουν μια εντυπωσιακή αντίθεση όταν συνδυάζονται με βάλσαμο μελισσών.

33. Κρότωνες

33 καλύτερα φυτά συντροφιάς με βάλσαμο μέλισσας 17

Βοτανική ονομασία: Corpopsis Tintoria

Το Dickseed είναι ένα φυτό χωρίς συντήρηση και αξιόπιστο. που προσελκύει πολλά έντομα επικονίασης συμπεριλαμβανομένων των μελισσών και των πεταλούδων Τα έντονα κίτρινα λουλούδια παρέχουν μια χαρούμενη, ηλιόλουστη πλευρά όταν φυτεύονται με βάλσαμο μέλισσας.

Βρείτε τα καλύτερα κίτρινα πολυετή λουλούδια εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *