Τα 50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια

50 ดอกไม้ยืนต้นสีเหลืองที่สวยที่สุด 1

Τα 50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια

Αν ψάχνετε για υπέροχο κίτρινο πολυετές λουλούδι για να προσθέσετε χρώμα στον εξωτερικό σας χώρο Είσαι τυχερός! Δείτε αυτήν την ειδική λίστα!

Τα φωτεινά λουλούδια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χαρά στον κήπο. Σε αυτό το άρθρο θα επισημάνουμε μερικά από αυτά. υπέροχο κίτρινο πολυετές λουλούδι Θα φέρει το φως του ήλιου στον κήπο σας όλο το χρόνο.

Αναζητήστε πολυετή φυτά που ανθίζουν όλο το καλοκαίρι. εδώ


Τι είναι ένα πολυετές λουλούδι;

Τα πολυετή άνθη είναι φυτά που διαρκούν περισσότερο από δύο χρόνια και επανέρχονται κάθε χρόνο. Σε αντίθεση με τα ποώδη φυτά, ο κύκλος ζωής τους ολοκληρώνεται σε μία εποχή και πρέπει να φυτεύονται ετησίως. Τα πολυετή φυτά συνήθως πεθαίνουν στο έδαφος κάθε χειμώνα και στη συνέχεια αναγεννώνται από το ριζικό σύστημα την άνοιξη.

Τα πολυετή φυτά διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Και χρησιμοποιήστε το για να προσθέσετε χρώμα και ενδιαφέρον στον κήπο ή το τοπίο σας κάθε χρόνο. Παραδείγματα πολυετών λουλουδιών περιλαμβάνουν τριαντάφυλλα, κρίνους, παιώνιες, μαργαρίτες, αστέρες και άλλα.

Τα πολυετή φυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός κήπου όπου τα λουλούδια συνεχίζουν να ανθίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Επειδή συχνά υπάρχουν διαφορετικές περίοδοι ανθοφορίας. για να διασφαλιστεί ότι πάντα θα ανθίζουν λουλούδια


υπέροχο κίτρινο πολυετές λουλούδι

1. Κρέμα μπανάνας

Βοτανική ονομασία: Lecanthemum Pride

Ζώνες USDA: 5-9

Αυτά τα κίτρινα πολυετή φυτά ανήκουν στο γένος Rudbeckia και παράγουν μεγάλα φωτεινά κίτρινα άνθη με σκούρα κέντρα. και συνήθως ανθίζουν από τα μέσα του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο

2. Μαύρη Σούζαν

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 2

Βοτανική ονομασία: Ραντμπέκια Χίρτα

Ζώνες USDA: 4-9

Το Black Eyed Susan είναι ένα κλασικό κίτρινο πολυετές φυτό που ανθίζει από τα μέσα του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου. Τα άνθη έχουν λαμπερά κίτρινα άνθη σαν μαργαρίτα με σκούρο καφέ κέντρο.

3. Bottle Rocket

Βοτανική ονομασία: Ligularia

Ζώνες USDA: 4-9

Το Bottle Rocket είναι ένα είδος πολυετούς φυτού με έντονα κίτρινα άνθη που ανθίζουν στα τέλη του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου. Είναι συνήθως 3-4 πόδια ύψος και πλάτος.

4. Χρυσάνθεμα με κουμπιά

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 3

Βοτανική ονομασία: Χρυσάνθεμο × grandiflorum

Ζώνες USDA: 5-9

Αυτό το κίτρινο πολυετές έχει μικρά λουλούδια που μοιάζουν με κουμπιά που ανθίζουν σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του κίτρινου. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεικτούς κήπους και κήπους εξοχικών σπιτιών.

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες χρυσάνθεμων. εδώ

5. Καρολίνα Λούπιν

Βοτανική ονομασία: Thermopsis Willosa

Ζώνες USDA: 5-8

Αυτό το κίτρινο-ανθοφόρο πολυετές είναι εγγενές στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Παράγει φωτεινά λουλούδια που μοιάζουν με μπιζέλια στην κορυφή των ψηλών κλώνων από τα μέσα της άνοιξης έως τις αρχές του καλοκαιριού.

6. Carolina Moonlight

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 4

Βοτανική ονομασία: Baptisia Spae Rocarpa X Tan “Carolina Moonlight”

Ζώνες USDA: 4-9

Το Carolina Moonlight είναι μια ποικιλία του πολυετούς Coryopsis που παράγει έντονα κίτρινα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα με σκούρο κέντρο.

7. Χαμομήλι

mik_serge

Βοτανική ονομασία: Anthemis tinctoria “Kelwei”

Ζώνες USDA: 3-8

Αυτά τα κίτρινα πολυετή φυτά παράγουν μικρά λουλούδια σε μακριά στελέχη. Αυτό το φυτό είναι γνωστό για τα αρωματικά φύλλα και άνθη του. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάι ή ως φάρμακο

Δείτε εδώ όλα τα είδη κίτρινων λουλουδιών.

8. Core Opsis

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 5

Βοτανική ονομασία: Coreopsis spp.

Ζώνες USDA: 4-9

Το Coreopsis είναι ένα άλλο κίτρινο πολυετές που ανθίζει από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι το φθινόπωρο. Αυτό το λουλούδι έχει φωτεινά λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα που είναι ιδανικά για κοπή και μεταφορά σε εσωτερικούς χώρους.

9. Κορυδάλης

Βοτανική ονομασία: Pseudofumaria lutea

Ζώνες USDA: 4-8

Το πιο συχνά καλλιεργούμενο είδος είναι το Corydalis lutea, το οποίο παράγει συστάδες μικρών φωτεινών κίτρινων λουλουδιών σε μαλακά φύλλα που μοιάζουν με φτέρη.

10. κώνος λουλουδιών

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 6

Βοτανική ονομασία: Echinacea spp.

Ζώνες USDA: 4-9

Τα κωνοφόρα είναι κίτρινα πολυετή φυτά που ανθίζουν από τα μέσα του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο. Έχει μεγάλα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα σε αποχρώσεις του κίτρινου, του ροζ και του λευκού.

11. Μαξιλάρι

Βοτανική ονομασία: Euphorbia epithymoides

Ζώνες USDA: 2-9

Τα μαξιλάρια είναι πολυετή φυτά χαμηλής ανάπτυξης με έντονα κίτρινα άνθη που ανθίζουν στα τέλη της άνοιξης έως τις αρχές του καλοκαιριού. Είναι συνήθως 1-2 πόδια ύψος και πλάτος.

12. Νάνοι κρότωνες

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 7

Βοτανική ονομασία: Coreopsis Auriculata «Νάνος»

Ζώνες USDA: 5-8

Ευρέως γνωστό ως Mouse Ears, το Dwarf Dickseed ‘Nana’ είναι ένα συμπαγές πολυετές με αργά εξαπλωμένο θάμνο φύλλωμα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα μικτό περίγραμμα.

13. Κρίνος

Άλις_ Χέντον

Βοτανική ονομασία: Hemerocallis spp.

Ζώνες USDA:

Αυτά τα κίτρινα πολυετή φυτά ανθίζουν από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι το φθινόπωρο. Έχει κίτρινα, πορτοκαλί και κόκκινα άνθη σε σχήμα τρομπέτας.

14. Double Primrose

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 8

Βοτανική ονομασία: Primula vulgaris Bellerina «Buttercup»

Ζώνες USDA: 4-8

Τα διπλά primroses έχουν διπλά κίτρινα άνθη που ανθίζουν νωρίς την άνοιξη. Συνήθως μεγαλώνει σε ύψος 6-12 ίντσες.

15. Πυγολαμπίδες φωτός του ήλιου

Βοτανική ονομασία: μερικοί άνθρωποι

Ζώνες USDA: 3-8

Το Firefly Sunshine παράγει μεγάλα κίτρινα άνθη σε δύσκαμπτους μίσχους. καθιστώντας το δημοφιλές ως κομμένο ή μεικτό λουλούδι

16. Σπόρος τσιμπουριού Galaxy

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 9

Βοτανική ονομασία: Coreopsis “Γαλαξίας”

Ζώνες USDA: 5-9

Τα κίτρινα λουλούδια του Galaxy Tickseed που μοιάζουν με μαργαρίτα ανθίζουν από τα μέσα της άνοιξης έως τις αρχές του καλοκαιριού. και χρησιμοποιείται συχνά ως εδαφοκάλυψη. Είναι συνήθως 1-2 πόδια ύψος και πλάτος.

17. Χρυσά άνθη κάλλας

Βοτανική ονομασία: Ηλιωτιανή Γιαντετέσια

Ζώνες USDA: 8-10

Αυτό το πολυετές έχει μεγάλα κίτρινα λουλούδια σε σχήμα κώνου που ανθίζουν στα μέσα έως τα τέλη του καλοκαιριού. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη λιμνούλα ή τον υδάτινο κήπο ή το φυτό με δοχεία.

18. Μπίλι Μπάτονς

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 10

Βοτανική ονομασία: Craspedia globosa “Golf Beauty”

Ζώνες USDA: 8-11

Το Golf Beauty παράγει ψηλά, λαμπερά κίτρινα λουλούδια που ανθίζουν στα τέλη του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου. Τα άνθη βρίσκονται σε στιβαρούς μίσχους πάνω από μεγάλο, πλούσιο φύλλωμα.

19. Greyhead Conflower

pook pc

Βοτανική ονομασία: Pinnet Ratipita

Ζώνες USDA: 4-8

Αυτό το κίτρινο πολυετές φυτό παράγει κίτρινα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα με γκριζοκαφέ κέντρα που ανθίζουν στα μέσα του καλοκαιριού και πέφτουν νωρίς.

20. Γκράχαμ Τόμας Ρόουζ

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 11

Βοτανική ονομασία: Ρόζα

Ζώνες USDA: 5-10

Το Graham Thomas Rose είναι ένα δημοφιλές πολυετές τριαντάφυλλο γνωστό για τα μεγάλα, αρωματικά κίτρινα άνθη του που ανθίζουν από τα τέλη της άνοιξης έως το φθινόπωρο.

21. Goldfinger

Βοτανική ονομασία: Potentilla fruticosa “Goldfinger”

Ζώνες USDA: 3-7

Το Goldfinger παράγει κίτρινα άνθη που συγκρατούνται σε ψηλούς μίσχους πάνω από μεγάλα φύλλα σε σχήμα καρδιάς. Τα δάχτυλα συνήθως μεγαλώνουν 3-4 πόδια ψηλά και φαρδιά.

22. Prairie Sun Rudbegia

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 12

Βοτανική ονομασία: Rudbeckia hirta “Sun Prairie”

Ζώνες USDA: 5-8

Τα κίτρινα πολυετή άνθη της Golden Jerusalem έχουν λαμπερό καναρινί χρώμα με πράσινο κέντρο. Ανθίζει αρχές άνοιξης έως αρχές καλοκαιριού.

23. Ψήγματα χρυσού

Βοτανική ονομασία: Κίτρινο υμενόσπορο «Χρυσό καρβέλι»

Ζώνες USDA: 4-9

Τα ψήγματα χρυσού είναι πολυετή φυτά χαμηλής ανάπτυξης. Έχει σαρκώδη, χρυσοκίτρινα φύλλα και συστάδες από μικρά κίτρινα άνθη που ανθίζουν στα μέσα έως τα τέλη του καλοκαιριού.

24. Χρυσή Ράβδο

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 13

Βοτανική ονομασία: Solidago spp.

Ζώνες USDA: 2-8

Αυτά τα κίτρινα πολυετή φυτά είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προσκαλέσετε πεταλούδες και μέλισσες στον κήπο σας. Ειδικά τέλη καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου.

25. Golden Star Factory

ncsu

Βοτανική ονομασία: Chrysogonum Virginiam

Ζώνες USDA: 5-9

Τα φυτά Golden Star παράγουν λουλούδια σε σχήμα αστεριού που ανθίζουν στα τέλη της άνοιξης έως τις αρχές του καλοκαιριού. Τα λουλούδια τοποθετούνται πάνω από το γυαλιστερό σκούρο πράσινο φύλλωμα.

26. Καλές Επιστροφές

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 14

Βοτανική ονομασία: Hemerocallis «Η ευτυχία επιστρέφει»

Ζώνες USDA: 3-9

Το Happy Return είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των κηπουρών που θέλουν άφθονη και ασταμάτητη ανθοφορία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φυτό για να δημιουργήσετε πολυετή κρεβάτια.

27. Μελισσόχορτο

Βοτανική ονομασία: Λονισέρα Φλάβα

Ζώνες USDA: 5-8

Το μελισσόχορτο, γνωστό και ως Lonicera, είναι ένα αρωματικό πολυετές φυτό. Τα άνθη είναι κυλινδρικά, σε διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου. Εξαρτάται από το είδος και την ποικιλία.

28. Helenium

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 15

Βοτανική ονομασία: Helenium το φθινόπωρο

Ζώνες USDA: 3-8

Το Helenium είναι ένα εντυπωσιακό κίτρινο πολυετές φυτό που ανθίζει από τα μέσα του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο. Έχει έντονο κίτρινο χρώμα που μοιάζει με μαργαρίτα με σκούρο καφέ κέντρο.

29. Ίρις

Βοτανική ονομασία: Iris Phoomla “Khumthong”

Ζώνες USDA: 4-9

με λεπτούς μίσχους και πολύχρωμα λουλούδια Το λουλούδι της ίριδας είναι επομένως ένα αξιοθέατο. Τα λουλούδια έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού κίτρινου.

30. Εργαλείο Jetro

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 16

Βοτανική ονομασία: Coreopsis “Jetro Dal”

Ζώνες USDA: 4-9

Το Jethro Tull παράγει συστάδες από μικρά φωτεινά κίτρινα λουλούδια που ανθίζουν στα τέλη της άνοιξης έως τις αρχές του καλοκαιριού. Αυτό το φυτό προτιμά τον ήλιο από τη σκιά και το υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος.

31. Βασιλιάς Εδουάρδος

Βοτανική ονομασία: Achillea Lewisi “King Edward”

Ζώνες USDA: 3-8

Ο βασιλιάς Εδουάρδος παράγει ψηλούς θάμνους από κίτρινα λουλούδια που ανθίζουν στις αρχές του καλοκαιριού. Τα λουλούδια έχουν σχήμα καμπάνας και είναι αγαπημένα των κολιμπρί και των μελισσών.

32. Μαρέγκα λεμονιού

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 17

Βοτανική ονομασία: βάπτισμα

Ζώνες USDA: 4-9

Αν ψάχνετε για επιδόρπιο στον κήπο σας Οι μαρέγκες λεμονιού είναι μια καλή επιλογή. Το φυτό παράγει συστάδες από έντονα κίτρινα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα.

33. Ασβέστη Popsicle

Βοτανική ονομασία: Niphobia “Lemon Popsicle”

Ζώνες USDA: 6-9

Το Lemon Popsicle είναι ένα κίτρινο-ανθοφόρο πολυετές φυτό που παράγει συστάδες λουλουδιών κίτρινου λεμονιού. Το φυτό αναπτύσσεται καλύτερα σε ηλιοφάνεια έως μερική σκιά και καλά στραγγιζόμενα εδάφη.

34. Λεοπάρ ψείρες

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 18
κατοικίδια

Βοτανική ονομασία: Toronicum oriental “Little Leo”

Ζώνες USDA: 3-8

Αυτά τα κίτρινα πολυετή λουλούδια έχουν σκούρο κέντρο. Η ανθοφορία εμφανίζεται στα μέσα έως τα τέλη της άνοιξης. Του αρέσει το φως του ήλιου μέχρι τη σκιά

35. Λύκος

τίναγμα

Βοτανική ονομασία: Lupin Polyphyllus ‘Mini Gallery Yellow’

Ζώνες USDA: 4-8

Αναζητάτε κάτι μοναδικό και όμορφο για να προσθέσετε στον κήπο σας; Μην κοιτάτε αλλού από τον Lupinus! Αυτό το πολυετές με κίτρινα άνθη παράγει ψηλά, λαμπερά κίτρινα άνθη που μοιάζουν με μπιζέλια.

36. Ζιζάνιο

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 19

Βοτανική ονομασία: Asclepias tuberosa ‘Hello Yellow’

Ζώνες USDA: 4-9

Τα κίτρινα-πορτοκαλί άνθη του Milkweed προσελκύουν πεταλούδες και άλλους επικονιαστές στον κήπο.Αυτό το φυτό συνήθως μεγαλώνει 1-3 πόδια.

37. Τώρα ο Καίσαρας

Βοτανική ονομασία: Echinacea X “Now Caesar”

Ζώνες USDA: 2-9

Αυτά τα κίτρινα πολυετή φυτά έχουν σκούρα κέντρα που ανθίζουν από τα μέσα του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο. Αν ψάχνετε για κάποια διασκεδαστικά διακοσμητικά κήπου. Αυτό είναι απαραίτητο!

38. Σκύλος λιβαδιού

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 20

Βοτανική ονομασία: psyllium terebinthium

Ζώνες USDA: 4-8

Ο σκύλος λιβαδιού είναι ένα ανθοφόρο φυτό ιθαγενές στην κεντρική και ανατολική Βόρεια Αμερική. Ταξινομείται στην οικογένεια Asteraceae.

39. Ηλιακή έκλαμψη

Βοτανική ονομασία: Echinacea «Φωτεινό φως»

Ζώνες USDA: 5-9

Αυτή η ποικιλία χαρακτηρίζεται από μεγάλα φωτεινά κίτρινα πέταλα που περιβάλλουν ένα σκούρο κωνικό κέντρο. Είναι μια σχετικά νέα εισαγωγή που αναπτύχθηκε από κτηνοτρόφους φυτών.

40. Θάμνος του βαλσαμόχορτου

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 21

Βοτανική ονομασία: Ευδοκιμώμενο υπερικό

Ζώνες USDA: 3-8

Το υπερικό είναι ένας κίτρινος πολυετής θάμνος που παράγει έντονα κίτρινα άνθη με διάσπαρτους χρυσούς στήμονες από τα μέσα του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου.

41. Φεγγαρόφωτος Αχιλλέας

Βοτανική ονομασία: Αχιλλέας “Moonlight”

Ζώνες USDA: 3-10

Το Sneezwort είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική διακόσμηση κήπου. Αυτό οφείλεται στα μικρά κίτρινα άνθη με λευκό κέντρο.

42. Helleborus Fiery Spain

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 22

Βοτανική ονομασία: Hellebore «Ισπανική φλόγα»

Ζώνες USDA: 4-9

Η ποικιλία «Spanish Flare» διαθέτει μεγάλα λουλούδια που κοιτούν προς τα έξω που ανθίζουν στα τέλη του χειμώνα ή στις αρχές της άνοιξης.

43. Σπειροειδής κρότωνα

Βοτανική ονομασία: Coreopsis verticillata

Ζώνες USDA: 4-9

Αυτό το δέντρο πήρε το όνομά του από τα λεπτά φύλλα του που μοιάζουν με κλωστή. Αυτό του δίνει μια απαλή και αέρινη εμφάνιση. Παράγει χαρούμενα κίτρινα ή χρυσά λουλούδια που ανθίζουν άφθονα.

44. Κρότωνες

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 23

Βοτανική ονομασία: Core Opsis

Ζώνες USDA: 4-8

Ο Dicksseed είναι ένα κίτρινο πολυετές χαμηλής ανάπτυξης που ανθίζει από τις αρχές του καλοκαιριού έως το φθινόπωρο. Έχει μικρά κίτρινα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα που αναπτύσσονται σε λεπτούς μίσχους.

45. Ψεύτικοι Ηλίανθοι

Βοτανική ονομασία: heliopsis heliopsis

Ζώνες USDA: 4-9

Οι ψεύτικοι ηλίανθοι συνήθως μεγαλώνουν 2 έως 5 πόδια σε ύψος με πλάτος 2 έως 3 πόδια. Παράγουν έντονα κίτρινα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα που ανθίζουν από τα μέσα του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου.

46. ​​Επιτραπέζιο Βουνό Ηλίανθος

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 24

Βοτανική ονομασία: Helianthus salicifolius «Table Mountain»

Ζώνες USDA: 5-9

Το «Table Mountain» παράγει μεγάλα, χρυσοκίτρινα άνθη που ανθίζουν από τα μέσα του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου. Τα λουλούδια τοποθετούνται πάνω από τα φύλλα σε μακριά στελέχη.

Δείτε εδώ για να μάθετε πώς να καλλιεργείτε ηλίανθους στο μπαλκόνι σας.

47. Weasley Primrose

Βοτανική ονομασία: Helianthus annuus “Wisley Primrose”

Ζώνες USDA: 4-9

Το φυτό ανθίζει στις αρχές του καλοκαιριού. Κάθε λουλούδι έχει πέντε πέταλα και το κέντρο είναι κίτρινο. Τα λουλούδια διαρκούν περίπου ένα μήνα.

48. Κάποιος

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 25

Βοτανική ονομασία: Achillea millefolium “Terracotta”

Ζώνες USDA: 2-9

Το Yarrow είναι ένα ευέλικτο και ανθεκτικό φυτό που διατίθεται σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του κίτρινου. Έχει φτερωτά φύλλα και παράγει συστάδες από μικροσκοπικά λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα.

49. Κίτρινος αγγελιοφόρος

Βοτανική ονομασία: Lamiastrum Galeb Dolon

Ζώνες USDA: 4-9

Το Yellow Archangel είναι ένα φυτό εδαφοκάλυψης με πολύχρωμο φύλλωμα. Την άνοιξη, ο Κίτρινος Αρχάγγελος βγάζει μικρά κίτρινα λουλούδια.

50. Φυτά κίτρινης πέτρας.

50 πιο όμορφα κίτρινα πολυετή λουλούδια 26

Βοτανική ονομασία: Κάθισμα Natalie

Ζώνες USDA: 3-9

Αυτό το φυτό φημίζεται για τα έντονα κίτρινα άνθη του και το όμορφο φύλλωμά του. Είναι ένα πολυετές χαμηλής ανάπτυξης που συνήθως μεγαλώνει 6 έως 8 ίντσες σε ύψος και 12 έως 18 ίντσες πλάτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *