17 Ψηλές ποικιλίες κρίνων Canna + Πόσο ψηλά μεγαλώνουν τα κρίνα Canna;

พันธุ์ลิลลี่พุทธรักษาสูง1

17 Ψηλές ποικιλίες κρίνων Canna + Πόσο ψηλά μεγαλώνουν τα κρίνα Canna;

εδώ είναι η λίστα Ψηλές ποικιλίες Canna Lily Σίγουρα θα σας εκπλήξει. Έχουμε προσθέσει λεπτομέρειες σχετικά με Τι ύψος έχει το άνθος καννας!

Ψηλές ποικιλίες Canna Lily Αυτά είναι απαραίτητα αν θέλετε να προσθέσετε δράμα στο τοπίο. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες για να επιλέξετε τον καλύτερο τύπο. Πόσο ψηλά μπορούν να μεγαλώσουν τα κρίνα της Γκάνα;!

Δείτε τις 30 καλύτερες ποικιλίες κάννας εδώ.


Ψηλές ποικιλίες Canna Lily

1. Humbert the Yellow King

πράσινη δύναμη

βοτανική ονομασία: Canna x Generalis “Yellow King Humbert”

Μέγεθος: 5′-6′

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δικαιώματα στον κήπο σας. Ψηλές ποικιλίες κάννας Στον κήπο, αυτά τα δίχρωμα λουλούδια με κόκκινες κουκκίδες και κίτρινα πέταλα ανθίζουν στα μέσα του καλοκαιριού.

2. Πόλη του Πόρτλαντ

μεγάλη παρέλαση

βοτανική ονομασία: Khanna X General “City of Portland”

Μέγεθος: 4′-6′

Η κάννα «Portland City» είναι ένα φυτό που πρέπει να έχετε λόγω των πανέμορφων ροζ κοραλλιών λουλουδιών και του μεγάλου πράσινου φυλλώματος της. Αναπτύσσεται σε υγρό έδαφος.

3. Εύρηκα

Ποικιλίες λωτού Canna Raksa Tall 3

βοτανική ονομασία: Canna x Generalis ‘Eureka’

Μέγεθος: 4′-6′

Αυτό το ανοιχτό κίτρινο λουλούδι είναι διάστικτο με κόκκινες κουκκίδες. Ψηλές ποικιλίες κάννας Η διαφορά μεταξύ kanna Όταν τα λουλούδια είναι σε πλήρη άνθιση, το χρώμα ξεθωριάζει σε ελεφαντόδοντο.

4. Συγκομιδή κουρκουμά

βοτανική ονομασία: Canna x Generals ‘Yellow Harvest’

Μέγεθος: 4′-6′

ακόμα και στη μέση του καλοκαιριού Αυτή η κάννα παραπέμπει σε φθινοπωρινά χρώματα με χρυσοκίτρινα λουλούδια και πορτοκαλί κηλίδες.

5. Μουσιφωλιά

Ποικιλίες λωτού, καννα, ύψος 5

βοτανική ονομασία: Canna x Common ‘musifolia’

Μέγεθος: 6′-8′

Με το εντυπωσιακό του μέγεθος και την χαρακτηριστική του εμφάνιση, Ψηλές ποικιλίες κάννας οι πιο περιζήτητοι Αν θέλετε να προσθέσετε ύψος στον κήπο σας Πρέπει να έχει αυτή τη γιγάντια ομορφιά!

Δείτε 47 από τα καλύτερα λουλούδια για ηλιοφάνεια εδώ.

6. Πρόεδρος Pink

βοτανική ονομασία: Puta Raksa x General ‘Pink President’

Μέγεθος: 4′-5′

γνωστός και ως «Μις Οκλαχόμα», αυτό το φυτό κάννας έχει όμορφα ροζ άνθη που σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση. Το πλούσιο πράσινο φύλλωμα φωτίζει τέλεια τα λουλούδια.

7. Ρίτσαρντ Γουάλας

Plub Plueng canna high 7

βοτανική όνομα: Canna x Generalis «Ρίτσαρντ Γουάλας»

Μέγεθος: 3′-5′

Αυτή η κίτρινη κάννα λεμονιού με τα κόκκινα στίγματα πέταλα και τα λαμπερά πράσινα φύλλα μήλου είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσετε χρώμα στον κήπο ή τη βεράντα σας.

8. Red Dazzler

βοτανική ονομασία: Canna x Generalis “Red Dazzler”

Μέγεθος: 5′-7′

Απολαύστε αυτό το υπέροχο φως. Ψηλές ποικιλίες κάννας στον κήπο σας ή σε ένα δοχείο Το ύψος και τα κόκκινα λουλούδια ξεχωρίζουν στο πράσινο φύλλωμα.

9. Red King Humbert

Plub Plueng canna tall 9

βοτανική ονομασία: Canna x Generalis “Red King Humbert”

Μέγεθος: 4′-8′

Αυτή η καννα έχει έντονα κόκκινα λουλούδια που ξεχωρίζουν από τα άλλα. Τα μεγάλα, αειθαλή φύλλα ξεκινούν πράσινα και γίνονται σκούρο κοκκινωπό καφέ.

10. Ουαϊόμινγκ

βοτανική ονομασία: Canna x Generalis “Wyoming”

Μέγεθος: 4′-6′

αυτό είναι Ψηλές ποικιλίες κάννας Θυμίζει τους ανοιχτούς χώρους της πολιτείας Wyoming των ΗΠΑ. Τα ψηλά λουλούδια είναι ένα όμορφο θέαμα με πράσινο φύλλωμα.

11. Στουτγάρδη

Ποικιλία λωτού, κάννα 11 ύψος

βοτανική ονομασία: Canna x Generalis «Στουτγάρδη»

Μέγεθος: 4′-6′

Προσθέστε ύψος στις σκιερές περιοχές του κήπου σας με το Cannas ‘Stuttgart’, σε αντίθεση με τις περισσότερες κάννες. Αναπτύσσονται στη σκιά και έχουν ποικιλία φύλλων.

12. Πρόεδρος

κύριος των φυτών

βοτανική ονομασία: Canna ex generalis «Πρόεδρος»

Μέγεθος: 4′-5′

Αν ψάχνετε για μια κάννα με τροπική αίσθηση αλλά δεν χρειάζεστε το ύψος, το ‘The President’ είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτές οι κάννες έχουν κόκκινα λουλούδια και πλούσιο φύλλωμα.

13. Τροπική Ανατολή

Plub Plueng canna high 13

βοτανική ονομασία: Khanna x General “Tropical Sunrise”

Μέγεθος: 3′-5′

για να φέρετε μια πινελιά από τις τροπικές περιοχές στον κήπο σας. Μην παραβλέπετε την κάννα «Tropical Sunrise» Το ροδακινί χρώμα αυτού του λουλουδιού κάννας ξεθωριάζει σε απαλό ροζ.

14. Ρόμπερτ Κεμπ

βοτανική ονομασία: Canna x Generalis “Robert Kemp”

Μέγεθος: 6′-8′

και έχουν καταγωγή Ψηλές ποικιλίες κάννας ‘Robert Kemp’ για να προσθέσετε στη συλλογή σας. Το τροπικό πράσινο φύλλωμά του συμπληρώνεται από φτερωτά καθαρά κόκκινα πέταλα.

15. Έρεβος

Ποικιλία λωτού, καννα, ύψος 15

βοτανική ονομασία: Canna x Generalis ‘Erebus’

Μέγεθος: 3-6 πόδια

Σκεφτείτε να προσθέσετε την κάννα «Erebus» στον κήπο σας με το όμορφο γαλαζοπράσινο φύλλωμα και τα ροζ κοραλί λουλούδια.

16. Κηλίδες

βοτανική ονομασία: Canna x Common ‘Purpurea’

Μέγεθος: 4-7 πόδια ύψος

Προσθέστε λουλούδια κάννας στον κήπο σας εάν θέλετε να προσελκύσετε κολίβρια με μια εντυπωσιακή εμφάνιση πορτοκαλοκόκκινων λουλουδιών.

17. Amnee

Ποικιλία λωτού, καννα, ύψος 17

βοτανική ονομασία: Buddharaksa x General ‘Emanee’

Μέγεθος: 4-7 πόδια ύψος

Αυτή η βραβευμένη κάννα προσθέτει ύψος και ομορφιά στον κήπο σας με τα βαθιά ροζ-ροζ λουλούδια της να κρέμονται πάνω από τοξωτούς μίσχους και το πράσινο φύλλωμα.

Εδώ είναι μια λίστα με φυτά με κόκκινα φύλλα.


Πόσο ψηλό μπορεί να μεγαλώσει η καννά;

Αναρωτιέστε πόσο ψηλά μεγαλώνουν τα άνθη της κάννας; Το ύψος του φυτού κάννας ποικίλλει ανάλογα με πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της ποικιλίας, των συνθηκών ανάπτυξης και του κλίματος. Ορισμένα φυτά κάννας είναι πολύ μικρά και φτάνουν τα 2-3 πόδια (0,6-0,9 m), ενώ άλλα Η ποικιλία μπορεί να φτάσει τα 10 πόδια (3 μέτρα) ή περισσότερο.


Παράγοντες που επηρεάζουν το ύψος του κρίνου Canna

Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν το ύψος των ανθέων κάννας:

  • Συνθήκες καλλιέργειας: Οι συνθήκες καλλιέργειας της κάννας μπορεί να έχουν μεγάλη επίδραση στο ύψος της. Η κάννα αναπτύσσεται καλύτερα σε ηλιόλουστη έως μερική σκιά σε καλά στραγγιζόμενα εδάφη. Τους αρέσουν οι ζεστές θερμοκρασίες και η υψηλή υγρασία.
  • Ποιότητα εδάφους: Η ποιότητα του εδάφους μπορεί επίσης να επηρεάσει το ύψος του φυτού κάννας. Το πλούσιο, καλά στραγγιζόμενο έδαφος θα βοηθήσει τα φυτά να ψηλώσουν και να παράγουν περισσότερα άνθη.

μάθετε καλές συμβουλές στην αποκατάσταση του παλιού σας εδάφους εδώ

  • άρδευση: Το επαρκές πότισμα είναι κρίσιμο για την ανάπτυξη και την ωρίμανση της κάννας. Ποτίστε το φυτό βαθιά καθώς το έδαφος στεγνώνει. Το υπερβολικό πότισμα μπορεί να οδηγήσει σε σήψη και άλλα προβλήματα, ενώ το υποβρύχιο πότισμα θα σταματήσει την ανάπτυξη και θα μειώσει την παραγωγή λουλουδιών.

Σκεφτείτε αυτά τα σημάδια των υποβρύχιων φυτών.

  • ιδέα: Η τακτική λίπανση μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της ανάπτυξης και της ανθοφορίας της κάννας. Ένα ισορροπημένο λίπασμα με ίσες ποσότητες αζώτου, φωσφόρου και καλίου μπορεί να εφαρμόζεται κάθε λίγες εβδομάδες κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου.
  • Κλίμα: Περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως η θερμοκρασία, η υγρασία και η βροχόπτωση μπορούν επίσης να επηρεάσουν το ύψος των ανθέων κάννας.Γενικά, τα άνθη της κάννας ευδοκιμούν σε ζεστά, υγρά κλίματα. και μπορεί να δυσκολευτεί σε κρύες ή ξηρές περιοχές

Πώς να προωθήσετε τα ψηλά άνθη κάννας;

Αν θέλετε να μεγαλώσετε ψηλότερα άνθη κάννας Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  • επιλέξτε υψηλό τύπο: Ξεκινήστε επιλέγοντας ψηλές ποικιλίες όπως «Wyoming» ή «President».
  • Παρέχετε κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης.: Φυτέψτε κάννα σε καλά στραγγιζόμενο έδαφος και λάβετε αρκετό νερό και θρεπτικά συστατικά.
  • μαζέψτε και κόψτε: Αφαιρέστε τα νεκρά ή κατεστραμμένα φύλλα για να ενθαρρύνετε τη νέα ανάπτυξη. Και επιλέξτε να κόψετε τους πλαϊνούς βλαστούς για να ενθαρρύνετε την κάθετη ανάπτυξη.

Δείτε 42 καταπληκτικά φυτά για πεζοδρόμια εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *