26 εύκολες και δροσερές ιδέες για φασόλια καφασωτών DIY

DIY ถั่ว Trellis 1

26 εύκολες και δροσερές ιδέες για φασόλια καφασωτών DIY

Μετατρέψτε τον κήπο σας σε έναν καταπράσινο παράδεισο με φασόλια με αυτή τη δημιουργική και οικονομική συνταγή. DIY Bean Trellis Idea!

Εάν καλλιεργείτε φασόλια στον κήπο σας. Είναι σημαντικό να παρέχεται επαρκής υποστήριξη για υγιή ανάπτυξη των φυτών και άφθονες συγκομιδές. με αυτά DIY Bean Trellis IdeaΜπορείτε να δημιουργήσετε μια οικονομικά αποδοτική και μοναδική δομή υποστήριξης χρησιμοποιώντας μια ποικιλία υλικών και σχεδίων που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας στον κήπο.

Δείτε 49 ιδέες για πέργκολα για αγγούρι που κάνετε DIY εδώ.


DIY Bean Trellis Idea

1. Καφασωτά για αναρρίχηση φασολιών

Φτιάξτε πέργκολα με μπιζέλια και πέργκολα διπλής σειράς για να μετατρέψετε τον κήπο σας σε έναν χρήσιμο κήπο με πράσινο μπιζέλι με αυτό το DIY.

Αυτή είναι μια πολύ ωραία ιδέα Montevilla Trellis.

2. Σχάρα κοτόπουλου

Το τρένο με μπιζέλια με δίχτυ κοτόπουλου είναι ιδανικό για υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου. Φτιάξτε το δικό σας με τη βοήθεια DIY εδώ.

3. Πτυσσόμενα πηχάκια

DIY Καφασωτά Φασόλια 3

Για να φτιάξετε μια DIY πέργκολα για ξηρούς καρπούς, θα χρειαστείτε έναν ξύλινο πάσσαλο και ένα σχοινί. Για να δημιουργήσετε μια ισχυρή βάση για το φυτό φασολιών σας Παραλληλόγραμμοι στύλοι μπαίνουν στο χώμα και υφαίνουν σπάγκους ανάμεσά τους σε σταυρωτό σχέδιο. στο τέλος της σεζόν Το διχτυωτό πλαίσιο μπορεί εύκολα να διπλωθεί για μελλοντική χρήση.

Εδώ είναι 14 ιδέες για πέργκολα για κολοκυθάκια DIY.

4. Ξύλινα στόρια στον κήπο

Ποιος είπε ότι το σχοινί δεν μπορεί να είναι το θεμέλιο μιας στιβαρής πέργκολας; Ακολουθήστε αυτό το DIY για να φτιάξετε μια πέργκολα κήπου και να δείτε πόσο θα διαρκέσει.

Αυτή είναι η καλύτερη DIY πέργκολα για ιδέες φυτών. (εσωτερική και εξωτερική)

5. Πράσινα φασόλια

Φασόλια καφασωτών DIY 5

Θέλετε να καλλιεργήσετε φασόλια, αλλά έχετε περιορισμένο χώρο στον κήπο; Δοκιμάστε αυτή την εύκολη DIY τσαγιέρα mung για να προσθέσετε λειτουργικότητα και ομορφιά στον κήπο σας. Η κατακόρυφη καλλιέργεια μπιζελιών μεγιστοποιεί τον χώρο του κήπου σας ενώ απολαμβάνετε μια άφθονη συγκομιδή.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για DIY σκάλα και πέργκολα για φύτευση σε εσωτερικούς χώρους.

6. Καφασωτό από μπαμπού

Η κατασκευή ενός καφασωτού από μπαμπού DIY είναι ένας εύκολος και βιώσιμος τρόπος για να υποστηρίξετε το φυτό φασολιών σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πασσάλους από μπαμπού και σπάγκο κήπου για να δημιουργήσετε μια στιβαρή, φιλική προς το περιβάλλον καφασωτό που θα διαρκέσει όλες τις εποχές.

7. Πήχες σκάλας για παξιμάδια

Φασόλια καφασωτών DIY 7

Η κατασκευή μιας πέργκολας DIY είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε μια παλιά σκάλα και να υποστηρίξετε τα αναπτυσσόμενα φυτά σας. Σκάλα στον κήπο σας κρατήστε το στη θέση του και χρησιμοποιήστε σχοινί ή δίχτυ για να δημιουργήσετε μια ασφαλή δομή για να αναρριχηθούν τα αμπέλια σας. Αυτή η πέργκολα σκιάς προσθέτει μια ρουστίκ πινελιά στον κήπο σας. Ταυτόχρονα ευνοεί την καλή ανάπτυξη των φυτών.

8. Περσίδες παραθύρων

Το κουφάρι παραθύρων DIY είναι ένας δημιουργικός και πρακτικός τρόπος για να προσθέσετε κάθετη φύτευση στον κήπο σας. Ανακυκλώστε τα παλιά κουφώματα παραθύρων και προσθέστε δίχτυ ή σύρμα κοτόπουλου για να δημιουργήσετε μια μοναδική και οπτικά ελκυστική πέργκολα για τα αναρριχητικά φυτά σας.

Εδώ είναι μερικές ιδέες DIY Trellis Plant Wall που μπορεί να κάνει ο καθένας.

9. Περσίδες παλετών

DIY Καφασωτά Φασόλια 9

Οι σανίδες μπορούν να είναι μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για μια πέργκολα DIY για ξηρούς καρπούς με θάμνους. Είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορά και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ως ισχυρές δομές στήριξης. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι οι σανίδες φέρουν τη σήμανση θερμικής επεξεργασίας (HT) και χημικής επεξεργασίας (MB) για την αποφυγή κινδύνων. Μπορεί να προκύψει κατά την καλλιέργεια βρώσιμων φυτών.

10. Πλαίσιο φασολιών σε σχήμα Α

Οι καφασωτές πέργκολες σε πλαίσιο Α είναι πάντα σε στυλ, ενώ προσθέτουν ομορφιά και λειτουργικότητα στον κήπο. Δημιουργήστε μια πέργκολα για τα φασόλια σας με αυτή τη βοήθεια DIY.

Δείτε τις καλύτερες ιδέες για πέργκολα για τον κήπο εδώ.

11. Πλαίσιο Pole Bean

DIY Καφασωτά Φασόλια 11

Το μόνο που χρειάζεστε για αυτή την ιδέα είναι ξύλινοι στύλοι. Δείτε αυτό το σεμινάριο για το πώς να φτιάξετε μια εύκολη και αποτελεσματική πέργκολα DIY.

12. Bean Trellis, Κάτω από $5

Αναζητάτε μια επιλογή που δεν θα κάψει την τσάντα σας; Επιλέξτε μπαμπού, σχοινί και ψαλίδι. Βρείτε λεπτομέρειες εδώ.

Αυτή είναι μια εύκολη DIY πέργκολα ζαρντινιέρας για γλάστρες.

13. Φτηνό καφασωτό φασολιών

DIY Καφασωτά Φασόλια 13

Ψάχνετε για ένα προσιτό καφασωτό για φασόλια που δεν κοστίζει πολύ η κατασκευή του και έχει χαμηλή συντήρηση; Ακολουθήστε αυτό το DIY.

14. DIY Μοντέρνα Καφασωτά

Πρόκειται για ένα μοντέρνο δικτυωτό concept που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα! Φτιάξτε ένα δυνατό καφασωτό για τα φασόλια σας. Το σεμινάριο είναι εδώ.

Δείτε 18 υπέροχες ιδέες για πέργκολα Pothos που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα εδώ.

15. Καφασωτό για ξηρούς καρπούς

DIY καφασωτό φασολιών 15

Δείτε πόσο εκπληκτικό φαίνεται αυτό το καφασωτό! Ιδανικό για να προσθέσετε κάθετο ενδιαφέρον και ατομικότητα στον κήπο σας, αυτό είναι ένα DIY.

16. Σύρμα κοτόπουλο και πέργκολα

Εδώ είναι ένα άλλο υπέροχο καφασωτό για φασόλια που μπορείτε να κάνετε για φασόλια και μπιζέλια χρησιμοποιώντας μόνο πασσάλους και σύρμα κοτόπουλου. Δείτε το εδώ.

Ανακαλύψτε έξυπνες ιδέες για πέργκολα αμπέλου. εδώ

17. DIY Bean Trellis Path

DIY καφασωτά φασολιών 17

Η αναζήτησή σας για τις καλύτερες ιδέες για πέργκολα DIY τελείωσε επιτέλους με μια ιδέα για πέργκολα με ένα διάδρομο για να περπατήσετε και να θαυμάσετε τα φυτά φασολιών σας. Αυτό είναι DIY.

18. Green Bean Teepee Trellis

Ακολουθήστε αυτό το εύκολο DIY για να δημιουργήσετε ένα στιβαρό και κομψό μπλουζάκι για να υποστηρίξετε το φυτό φασολιών σας. Η ιδέα είναι ένα απλό αλλά αποτελεσματικό έργο σε ένα μικρό χώρο.

Δείτε αυτές τις ιδέες για πέργκολα για τον κήπο. εδώ

19. Πήχες μπαμπού για τοποθέτηση παξιμαδιών

DIY καφασωτά φασολιών 19

Λίγο σύρμα συγκόλλησης και μπαμπού θα σας βοηθήσουν πολύ όταν δείτε τις καλύτερες ιδέες για φασόλια φασολιών DIY. Ιδανικό για μικρούς χώρους και υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου. Δείτε το DIY εδώ.

20. Bean Trellis Raised Garden Bed

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το DIY tutorial για να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό υπερυψωμένο πλαίσιο κρεβατιού κήπου χρησιμοποιώντας κόντρα πλακέ και λίγο γράσο αγκώνων.

21. Pole Bean Trellis Tower

DIY Καφασωτά Φασόλια 21

Αναζητάτε ένα έργο για το Σαββατοκύριακο για να υποστηρίξετε το φυτό φασολιών σας; Αυτός ο δικτυωτός πύργος DIY είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

22. Σχοινί και πηχάκια από μπαμπού

με κορδόνι και μπαμπού Μπορείτε επίσης να φτιάξετε αυτό το καταπληκτικό καφασωτό φασολιών. Αυτό είναι DIY.

Εδώ είναι μερικά μικρά ανθισμένα αμπέλια για το καφασωτό.

23. Καφασωτά φασολάδα τύπου σκηνής

DIY καφασωτά φασολιών 23

Μια ιδέα για φασόλια DIY που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά. Αυτό είναι ένα DIY για να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό καφασωτό φασολιών σε στυλ μαρκίζας για τον κήπο σας.

24. Bean Climber Trellis

Εδώ είναι μια γρήγορη και εύκολη ιδέα για φασολάκια για έναν κήπο που δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Μάθετε πώς να το κάνετε εδώ.

25. Στήριγμα παξιμαδιών DIY

DIY καφασωτό φασολιών 25

Θέλετε κάτι απλό και δυνατό; Ακολουθήστε αυτό το DIY για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό και ανθεκτικό στήριγμα στήλης.

Εδώ είναι 17 υπέροχες DIY ιδέες για πέργκολα για σκουός.

26. Phi Phi Nut Bamboo

Μία από τις πιο ευπροσάρμοστες ιδέες για φασόλια φασολιών DIY που θα υποστηρίξει τα αμπέλια σας και θα δημιουργήσει έναν καταπληκτικό χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά σας. Δείτε το εδώ.

Δείτε τις ιδέες για DIY τριαντάφυλλα που λειτουργούν εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *