27 DIY Ντομάτες Κλουβί, Καφασωτά & Ιδέες Πασσάλων

DIY มะเขือเทศ Trellis

27 DIY Ντομάτες Κλουβί, Καφασωτά & Ιδέες Πασσάλων

Ψάξτε για πράγματα που είναι λογικά και πρακτικά. DIY Κλουβιά ντομάτας και Ιδέες καφασωτών Υποστήριξη φυτών τομάτας; Αυτή η ανάρτηση είναι το blog σας!

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα αναρριχώμενα φυτά ντομάτας σας έχουν όλη την υποστήριξη που χρειάζονται, Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα. Ιδέες για το κλουβί και το πάσσαλο DIY Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!

Δείτε μερικές υπέροχες ιδέες για πέργκολα αγγουριού. εδώ


Ιδέες για το κλουβί και το πάσσαλο DIY

1. DIY Καφασωτό ντομάτας

για λίγα χρήματα λίγη δουλειά και λίγο χώρο Στη συνέχεια, μπορείτε να φτιάξετε αυτό το καφασωτό ντομάτας. Εδώ είναι μια σύσταση!

2. Χειροποίητο καλάθι από μπαμπού

Ιδέες για το κλουβί και το πάσσαλο DIY

Αυτά τα σπιτικά κλουβιά από μπαμπού είναι λειτουργικά και φθηνά. Δεν ισχύει μόνο για τις ντομάτες. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και με άλλα λαχανικά.

3. Υπερυψωμένο κρεβάτι + δομή στήριξης φυτών ντομάτας

Αυτή η μη ελκυστική διάταξη λειτουργεί με ένα υπερυψωμένο κρεβάτι και ένα εναέριο στήριγμα για να δένει ολόκληρο το φυτό ντομάτας. Μάθετε περισσότερα εδώ!

4. Στιβαρά κλουβιά ντομάτας

δυνατό και φθηνό DIY κλουβί ντομάτας Μπορείτε να φτιάξετε ένα από τις σανίδες ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ.

5. Πολύχρωμα κλουβιά ντομάτας

πολύχρωμο κλουβί ντομάτας

Φτιάξτε πολύχρωμα μεταλλικά κλουβιά ντομάτας για τον κήπο σας. Δείτε το tutorial εδώ!

6. DIY πέργκολα 3 βημάτων

3 βήματα DIY Καφασωτό ντομάτας Εξαιρετική και αξιόπιστη κατασκευή για την καλλιέργεια όλων των ειδών λαχανικών που χρειάζονται υποστήριξη. Συμπεριλαμβανομένης της ντομάτας Δείτε το DIY εδώ!

7. Καλύτερα κλουβιά ντομάτας DIY

Τα καλύτερα DIY κλουβιά ντομάτας

Αυτό είναι λίγο προηγμένο DIY. αλλά εύκολο να γίνει κατανοητό Για να το ολοκληρώσετε θα χρειαστείτε ένα στάβλο με ζώα. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε!

8. DIY Tomato Tower

DIY Κλουβί ντομάτας και Ιδέα στοιχήματος

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο πύργο ντομάτας για να αποτρέψετε τα φυτά ντομάτας από το να πέσουν στο έδαφος με αυτό το DIY.

9. Το μόνο κλουβί με ντομάτα που θα χρειαστείτε ποτέ

Η προσθήκη ενός συρμάτινου πλέγματος θα κάνει το κλουβί της ντομάτας να διαρκέσει περισσότερο. Ένα λεπτομερές μάθημα DIY είναι διαθέσιμο εδώ!

10. Ανακυκλωμένες παλέτες για καφασωτές ντομάτας

Οι παλιές παλέτες χρησιμοποιούνται για να φτιάξουν ένα καφασωτό για να στηρίξουν τις ντομάτες. Δείτε τη διαδρομή εδώ!

11. Φυτεία

Όπως το DIY παραπάνω, αν έχετε έναν εφεδρικό δίσκο. δοκιμάστε αυτόν τον δίσκο Ιδανικό για μικρούς κηπουρούς και όσους θέλουν κάτι διαφορετικό. Κάντε κλικ εδώ για το σεμινάριο!

12. Ψηλός πύργος ντομάτας για ασταθείς ντομάτες.

Εάν φυτεύετε ασταθείς ντομάτες Χρειάζεστε μια ψηλή και ισχυρή δομή στήριξης όπως αυτός ο πύργος ντομάτας!

13. Κλουβί ντομάτας σωλήνα PVC

Αυτό το κλουβί ντομάτας με σωλήνα PVC είναι εύκολο στη συναρμολόγηση και αρκετά ανθεκτικό. Σε αντίθεση με τα διακοσμητικά κλουβιά ντομάτας στα καταστήματα, επισκεφτείτε το Instructables για να μάθετε!

14. Σανδάλι

Για το φινίρισμα χρειάζονται σωλήνες PEX και PVC. DIY καφασωτό ντομάτας, Το Tormato, που διαθέτει και σύστημα παροχής θρεπτικών συστατικών, θέλετε να το δοκιμάσετε, κάντε κλικ εδώ!

15. Αθάνατο Καφασωτό Ντομάτα

Θα χρειαστείτε 10 πόδια αγωγού, ράβδους οπλισμού και άλλα άμεσα διαθέσιμα υλικά. Λίγα ακόμη πράγματα για να δημιουργήσετε αυτό το καφασωτό ντομάτας. Δείτε το video tutorial εδώ!

16. Οβελίσκος Κήπου DIY

Αυτός ο οβελίσκος κήπου DIY είναι απλός και πρακτικός. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε τριαντάφυλλα, μπιζέλια, φασόλια, σκουός ή ντομάτες για να σκαρφαλώσετε.

17. DIY Earthbox Tomato Cage

Βρείτε μια συζήτηση στα φόρουμ του Dave’s Garden με οδηγίες για το πώς να φτιάξετε αυτό το κλουβί από PVC για πήλινο κουτί. Μπορείτε να κάνετε παρόμοια πράγματα με άλλα δοχεία.

18. DIY Container Tomato Cages

Εάν καλλιεργείτε ντομάτες σε γλάστρες. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το DIY project cage tomato από το Garden Therapy. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο εκμάθησης εδώ.

19. Ξύλινο κλουβί ντομάτας

Το κλουβί της ντομάτας είναι κατασκευασμένο από έλατο. Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες μαζί με τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να το κάνετε.

20. Ψηλό κλουβί ντομάτας

Αυτό το ψηλό κλουβί τομάτας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξετε καρποφόρα φυτά όπως τα αγγούρια και οι ντομάτες. Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

21. Φθηνά κλουβιά ντομάτας

Αυτή είναι μια φθηνή επιλογή κλουβιού ντομάτας που χρησιμοποιεί ρολά από οπλισμένο σκυρόδεμα σε κυλινδρικό σχήμα.

22. Μακρύ μεταλλικό καφασωτό

Αν θέλετε να φυτέψετε πολλές ντομάτες ταυτόχρονα, αυτή η μακριά μεταλλική πέργκολα είναι μια υπέροχη ιδέα!

23. Στιβαρό Κλουβί ντομάτας

Μπορείτε να το κάνετε εύκολα με ένα φαρδύ φράγμα ζώων, έναν κόφτη μπουλονιών, μερικά φερμουάρ. και εργαλεία

24. Κλουβί ντομάτας PVC

Αυτό το ελαφρύ και ανθεκτικό κλουβί ντομάτας από PVC είναι μια από τις καλύτερες ιδέες για την παροχή υποστήριξης στα φυτά σας.

25. Σκάλα τομάτας

Όχι μόνο παρέχουν τέλεια υποστήριξη φυτών. Αλλά φαίνεται υπέροχο και στον κήπο! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

26. Κλουβί με ντομάτα μπαμπού

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κοντάρι από μπαμπού. σπάγκο στον κήπο πριόνι χειρός για κοπή μπαμπού και ένα ψαλίδι για να το κάνετε πιο εύκολο!

27. DIY Tomato Cage

Επισκεφτείτε την BHG για να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα DIY κλουβί ντομάτας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *