31 Καταπληκτικά φυτά εσωτερικού χώρου που μεγαλώνουν στο νερό

31 Καταπληκτικά φυτά εσωτερικού χώρου που μεγαλώνουν στο νερό

31 Καταπληκτικά φυτά εσωτερικού χώρου που μεγαλώνουν στο νερό

Εδώ είναι μερικά υπέροχα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό χωρίς να διαταράσσεται η επιφάνεια του εδάφους Καλλιεργήστε τα σε διάφανα βάζα και βάζα για να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά!

Αν ψάχνετε για μια γλάστρα που μεγαλώνει χωρίς χώμα. Ήρθατε στο σωστό μέρος! Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

Δείτε τη λίστα μας με τις καλύτερες τροφές που μπορείτε να καλλιεργήσετε στο νερό. εδώ


φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό

1. Φιλόδενδρο

Πίστωση εικόνας: Retro Den

βοτανική ονομασία: Φιλόδενδρο

Από όλα τα είδη φιλόδενδρων, Τα φιλόδεντρα σε σχήμα καρδιάς καλλιεργούνται καλύτερα σε νερό.Τοποθετήστε τα μοσχεύματα μήκους 6 ιντσών σε ένα διαφανές γυάλινο βάζο ή μπολ σε ένα σημείο όπου υπάρχει άφθονο φως.

Μην ξεχνάτε να αλλάζετε το νερό κάθε 3-4 ημέρες για να συνεχίσετε να μεγαλώνετε. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

Αυτό είναι το καλύτερο φιλόδενδρο που μπορείτε να καλλιεργήσετε.

2. Lucky Bamboo

τυχερό μπαμπού

Βοτανική ονομασία: Dracaena sanderiana

Το Lucky bamboo φημίζεται για τη συγχωρητική φύση του. Είναι ένα από τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για καλλιέργεια στο νερό. Ένα κοντό βάζο είναι ιδανικό για αυτό το φυτό. εξαρτάται από το μέγεθος

Βεβαιωθείτε ότι οι ρίζες είναι βυθισμένες στο νερό και προσθέστε χαλίκι γύρω από αυτό.

Μάθετε τα πάντα για την καλλιέργεια τυχερού μπαμπού εδώ

3. Κάλιο

16 φυτά που μεγαλώνουν χωρίς νερό

Βοτανική ονομασία: Epipremnum Orium

με γυαλιστερά φύλλα σε σχήμα καρδιάς Ο Ποτός είναι μια άλλη καλή επιλογή για να αναπτυχθεί στο νερό, σε ένα διάφανο μπολ ψαριού ή βάζο. και το βάζουμε στο ράφι Τα φύλλα Pho είναι υπέροχα.

Αλλάζετε το νερό κάθε λίγες μέρες για να διατηρείτε τα σωστά επίπεδα οξυγόνου. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

αυτό είναι Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την καλλιέργεια ποτάσας στο νερό.

4. Κινέζικο αειθαλές & βουβό ζαχαροκάλαμο

Βοτανική ονομασία: Aclonma και Dieffenbachia

Ποικίλα φύλλα και δερματώδη, ασημένια φύλλα, χαζά καλάμια και αειθαλή μπορούν να καλλιεργηθούν στο νερό. Μπορείτε να το πολλαπλασιάσετε εύκολα σε ένα διαφανές βάζο γεμάτο με μικρά βράχια ψαριών.

5. Φυτό αράχνη

Πίστωση εικόνας: Όλα για την κηπουρική

Βοτανική ονομασία: Chlorophytum gomosum

Το φυτό αράχνη είναι πολύ ελκυστικό με στενά κυρτά φύλλα και νεογνά αράχνης. Μπορείτε να το φυτέψετε μόνιμα σε γυάλινο βάζο ή μοσχεύματα ρίζας και να το μεταφυτέψετε σε νέα γλάστρα.

Αλλάζετε το νερό κάθε 2-3 μέρες.Αυτό είναι από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

Ελέγξτε τις συμβουλές φροντίδας φυτών αράχνης εσωτερικού χώρου. εδώ

6. Φυτά βέλους

Βοτανική ονομασία: Zinconium Podophillum

Όπως και άλλα αναρριχώμενα φυτά και αναρριχητικά φυτά, το arrowroot είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθεί στο νερό. Προσθέστε φρέσκο ​​νερό δύο φορές την εβδομάδα και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.Αν θέλετε, μεταφυτέψτε το κόψιμο σε χώμα γλάστρας μόλις δημιουργηθούν νέες ρίζες.

Ελέγξτε τα φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται χωρίς χώμα. εδώ

7. Κολέους

Βοτανική ονομασία: Plectrantus scutellarioides

Με τα πολύχρωμα και λαχταριστά φύλλα του, το coleus κάνει τα ποτήρια και τις στάμνες ακόμα πιο πολύχρωμα. Επειδή του αρέσει το έμμεσο φως, μπορεί να τοποθετηθεί ως κεντρικό κομμάτι σε ποτήρι κρασιού ή διακοσμητικό βάζο με νερό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

τέχνασμα: Η προσθήκη κομπόστ στο νερό θα αυξήσει την ανάπτυξη.

Μάθετε τα πάντα για την καλλιέργεια κολεού. εδώ

8. Ο Περιπλανώμενος Εβραίος

Βοτανική ονομασία: Τραδεσκαντία Παλλίδα

Ο Περιπλανώμενος Εβραίος είναι ένα ανθεκτικό φυτό που αναπτύσσεται σαν ζιζάνιο σε ζεστά κλίματα. Το εντυπωσιακό και ευέλικτο μωβ χρώμα του το κάνει ένα επιθυμητό καλλωπιστικό φυτό εσωτερικού χώρου.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να τα καλλιεργήσετε σε νερό σε οποιοδήποτε τοπίο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

αυτό είναι Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανατροφή ενός περιπλανώμενου Εβραίου

9. Δράκαινα

δέντρο δράκος φυτό εσωτερικού χώρου

Βοτανική ονομασία: Δρακένα

Πολλά φυτά εσωτερικού χώρου είναι προσαρμοσμένα να αναπτύσσονται στο νερό. Τα γυάλινα βάζα και οι στενές κανάτες είναι κατάλληλα για αυτούς. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε νερό που δεν περιέχει χλώριο και φθόριο.

Επίσης, μην αφήνετε το νερό στο βάζο να λασπώσει και να θολώσει. και αλλάζουμε νερό 2-3 φορές την εβδομάδα.

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες Dracaena. εδώ

10. Κρότωνας

Βοτανική ονομασία: Ποικιλίες Codius

Ο Κρότωνας έχει τα πιο εμφανή φύλλα από όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου. Και το έχουμε συμπεριλάβει στη λίστα μας με φυτά εσωτερικού χώρου για παιδικά δωμάτια. Μπορεί να μην αναπτύσσεται μόνιμα στο νερό. Αλλά αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κλάδεμα των μοσχευμάτων του. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

εδώ Οι καλύτεροι κρότονες που μπορείτε να καλλιεργήσετε

11. Ανυπομονησία

Πίστωση εικόνας: My Giant Strawberry

Βοτανική ονομασία: Impatiens Walleriana

Τα μανιτάρια μπορούν να αναπτυχθούν στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αφαιρέστε όλα τα κάτω φύλλα και μουλιάστε τις κομμένες άκρες σε νερό. όταν έχουν μακριές ρίζες Ας προχωρήσουμε για να φυτέψουμε σε γλάστρες. Με αυτόν τον τρόπο, οι νέοι ασθενείς θα είναι έτοιμοι πιο γρήγορα.

Δείτε τις καλύτερες ράτσες Impatiens. εδώ

12. Βεγόνιας

περιττός

Βοτανική ονομασία: μπιγκόνια

καθώς και υπομονή Η καλλιέργεια μπιγκόνιων στο νερό είναι επίσης δυνατή. Μπορείτε να το διατηρήσετε σε ένα διάφανο μπολ έως και δύο μήνες πριν αρχίσει να ξεθωριάζει.

Φροντίστε να αλλάζετε το νερό εβδομαδιαίως για να αποτρέψετε τη σήψη των μπιγκόνιων. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

13. Λευκή Βίβλος

φυτό λευκό χαρτί

Βοτανική ονομασία: πάπυρος νάρκισσου

Μπορείτε εύκολα να φυτέψετε χάρτινο λευκό νάρκισσο σε νερό και να τον αναγκάσετε να ανθίσει. για αυτό Αποκτήστε ένα γυάλινο τοπίο και γεμίστε το ένα τέταρτο με κοχύλια και χαλίκια. Τώρα ευθυγραμμίστε τον βολβό στενά και καλύψτε το μισό με αυτό το χαλίκι για να τον κρατήσετε στη θέση του.

Μετά από αυτό, γεμίστε το terrarium με νερό μέχρι να φτάσει στο κάτω μέρος του λαμπτήρα. αλλά για να μην βραχεί Τοποθετήστε το σε φωτεινό σημείο και θα αρχίσει να ανθίζει μετά από 4-5 εβδομάδες.Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

14. Διακοσμητική γλυκοπατάτα

Πίστωση εικόνας: Village Art Blog

Βοτανική ονομασία: πρωινό δόξα πατάτες

Διακοσμητικά αμπέλια γλυκοπατάτας σε γυάλινα βάζα θα προσθέσουν μια τροπική πινελιά στο παράθυρο της κουζίνας σας. Κόψτε τους μίσχους μήκους περίπου 6 έως 8 ίντσες κάτω από τις άκρες των φύλλων. Αφαιρέστε τα κάτω φύλλα και βουτήξτε τα μέχρι τη μέση στο νερό. Συνεχίστε να αλλάζετε το νερό καθώς μεγαλώνει.

15. Αγγλικός κισσός

αγγλικός κισσός

Βοτανική ονομασία: Ivy Helix

Ο αγγλικός κισσός μπορεί να είναι το επόμενο φυτό εσωτερικού χώρου σας. Μπορείτε να φυτέψετε τα μοσχεύματα του σε ένα βάζο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κόψτε όλα τα κάτω φύλλα του μίσχου του κισσού. Μετακινήστε το σε ένα γυάλινο βάζο και τοποθετήστε το σε ένα φωτεινό περβάζι. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

16. Καλδίου

designsbyktgreen

βοτανική ονομασία: βήματα

Τα καλάδια είναι εύκολο να αναπτυχθούν στο νερό. Τοποθετήστε υδροπονικά λαχανικά στο γραφείο, την τραπεζαρία και το τραπέζι σας για μια κομψή εμφάνιση.

17. Αλοκασία

αιολικό δάσος

βοτανική ονομασία: Alocasia zebrina

Η αλοκασία μπορεί να καλλιεργηθεί σε καθαρά γυάλινα βάζα γεμάτα νερό με σβόλους διαχωρισμένες και διαχωρισμένες από αποστειρωμένες λεπίδες. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

18. Ti Factory

βοτανική ονομασία: Καρδιλίνη

Πάρτε ένα υγιές φυτό, κόψτε το 5-8 εκατοστά, αφαιρέστε τα κάτω φύλλα και τοποθετήστε το σε ένα καθαρό βάζο ή ένα μπουκάλι γεμάτο νερό. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτή την ανάρτηση.

19. Αγαπητέ Hoya

reddit

βοτανική ονομασία:Χόγια Κάρι

Το Hoya μπορεί εύκολα να καλλιεργηθεί σε ένα ποτήρι καθαρό νερό, παίρνοντας το κόψιμο σε μια περιοχή που έχει έντονο και πλήρες φως. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

20. Ορχιδέα σκώρου

μικρούς κήπους και πολλά άλλα

βοτανική ονομασία: Phalaenopsis

Αυτό το όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου αναπτύσσεται καλά στο νερό. Απλώς τοποθετήστε πολύχρωμα βότσαλα στο κάτω μέρος για να στηρίξετε τις ρίζες.

21. Φυτό προσευχής

βοτανική ονομασία: Maranta Leuconera

Μπορείτε να καλλιεργήσετε φυτά προσευχής σε νερό από μοσχεύματα. Τα σκούρα πράσινα φύλλα με κόκκινες ραβδώσεις φαίνονται υπέροχα σε γυάλινα βάζα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

22. Εργοστάσιο αλουμινίου

φυτό

βοτανική ονομασία: αρχείο καταλόγου

κάλυμμα κρεβατιού Εμφάνιση πολύχρωμων γκριζοπράσινων φύλλων που φαίνονται καλύτερα σε ένα γυάλινο βάζο γεμάτο με καθαρό νερό. Διατηρήστε τα υδρόβια φυτά σας σε μέτριο έως χαμηλό φωτισμό.

23. Κινεζικό εργοστάσιο χρήματος

Living Four Media

βοτανική ονομασία: Phyllia peperomiotis

Τα όμορφα στρογγυλά φύλλα του κινέζικου λουλουδιού φαίνονται όμορφα σε ένα βάζο. τοποθετήστε το σε φωτεινό μέρος Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

24. Τέρας

βοτανική ονομασία: Tasty Monsters

Είναι δυνατό να αναπτυχθείτε στο νερό και να ευδοκιμήσετε εάν είστε προετοιμασμένοι να το φροντίσετε σωστά! Αυτό το φυτό είναι πολύ όμορφο με μεγάλα και λαχταριστά φύλλα.

αυτό είναι Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την καλλιέργεια Monstera στο νερό

25. Μέντα

βοτανική ονομασία: Μέντα

Η καλλιέργεια μέντας σε νερό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας εφοδιασμένη με αρκετό φαγητό. Εξάλλου Θρυμματίστε φύλλα για να ανανεώσετε αμέσως το δωμάτιό σας! Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

Μάθετε τα πάντα για την καλλιέργεια μέντας σε νερό. εδώ

26. Άλλα βότανα

Εκτός από τα οικιακά φυτά Υπάρχουν επίσης βότανα και λαχανικά που μπορείτε να καλλιεργήσετε στο νερό.Τα κρεμμύδια, ο μάραθος και το σέλινο είναι υπέροχα. Δείτε το άρθρο μας για να βρείτε περισσότερα ονόματα.

εδώ Τα καλύτερα βότανα για να αναπτυχθούν στο νερό

27. Αφρικανική Βιολέτα

βοτανική ονομασία: Άγιος Παύλος Ιόντα

Για να πολλαπλασιάσετε ένα νέο φυτό αφρικανικής βιολέτας Επιλέξτε φρέσκα και υγιεινά φύλλα. Κόψτε τα φύλλα αφήνοντας περίπου 2 ίντσες στέλεχος και τοποθετήστε τα σε ένα μπουκάλι με στενό λαιμό. Τα φύλλα του μπουκαλιού πρέπει να σταματήσουν και να στεγνώσουν.

Μετά από ένα μήνα οι ρίζες θα αναπτυχθούν.Τέλος, ένα νεαρό φυτό αναδύεται με τη δική του κόμη. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

28. Δάκρυα ενός παιδιού

φυτό ελιάς

βοτανική ονομασία: Solerolia Solerolli

Βρεφικά στρώματα, με ή χωρίς ρίζες Μπορεί να πολλαπλασιαστεί εύκολα μαζεύοντας τους μίσχους και τοποθετώντας τους στο νερό.

για να αποφευχθεί η σήψη Φροντίστε να αλλάζετε το νερό στο δοχείο κάθε εβδομάδα και να αφαιρείτε τυχόν φύλλα που επιπλέουν.

Όταν οι ρίζες έχουν εδραιωθεί καλά και τα φυτά έχουν υγρανθεί καλά. Η στάθμη του νερού θα πέσει ελαφρά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

29. Κρίνος της Ειρήνης

Mrs_Lewis748

βοτανική ονομασία: Spathiphyllum spp.

στη διάδοση Αφαιρέστε το φυτό από τη γλάστρα του και ξεπλύνετε τις ρίζες με τρεχούμενο νερό. βυθίστε το φυτό στο νερό Βεβαιωθείτε ότι οι ρίζες είναι μόνο βυθισμένες.

Ελέγξτε τη στάθμη του νερού και αλλάξτε εάν χρειάζεται. Συνιστάται η αλλαγή του νερού κάθε δύο εβδομάδες για να διατηρείται το φυτό υγιές.

30. Lotus

βοτανική ονομασία: Nelumbo spp.

Ακολουθήστε το φυσικό μοτίβο ανάπτυξης του φυτού λωτού φυτεύοντας έναν νάνο λωτό σε ένα ρηχό μπολ. γεμάτο με χαλίκι μπιζελιού Κρατήστε το ρίζωμα κάτω από την επιφάνεια και επεκτείνετε το στέλεχος προς τα πάνω.

Οι νάνοι κρίνοι θα ευδοκιμήσουν στον ήλιο, εφόσον οι θερμοκρασίες είναι πάνω από 32°F (0°C).Οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν είναι επιζήμιες για τα φυτά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.

31. φύλλα συκής

βοτανική ονομασία: Φίκους Λυράτα

Το σύκο με φύλλα βιολιού είναι ένα τροπικό φυτό που ευδοκιμεί σε ζεστές, υγρές συνθήκες. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για βάζο χωρίς χώμα.

για σωστή ανάπτυξη Το φύλλο βιολιού σύκο χρειάζεται φωτεινό, φιλτραρισμένο ηλιακό φως. Θα πρέπει επίσης να αλλάζει κάθε λίγες μέρες για να διασφαλίζεται ότι τα φύλλα της συκής εκτίθενται στο φως. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται στο νερό.


Δείτε αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *