Philodendron Linnaei Propagation and Care Tips

ฟิโลเดนดรอนแห่งลินเนียส

Philodendron Linnaei Propagation and Care Tips

Μάθετε τα πάντα για Πολλαπλασιάζοντας το Philodendron Linnei και συμβουλές φροντίδας για εύκολη φύτευση και συντήρηση!

thegreenmindshop

Philodendron LinneΕίμαι ένας μεσαίου μεγέθους θάμνος χαμηλής συντήρησης που μπορείτε να καλλιεργήσετε σε εσωτερικούς χώρους. Τα φύλλα εξελίσσονται σε ένα όμορφο μοτίβο τριαντάφυλλου. Και τα δέντρα φύτρωσαν συμπαγή φύλλα. Είναι ιδανικό για ράφια, περβάζια παραθύρων και τραπεζάκια.

Μάθετε πώς να καλλιεργείτε ένα φιλόδενδρο Red Congo. εδώ


Philodendron Linnaei Πληροφορίες

ο Φιλόδενδρο του Λινναίου Το βραζιλιάνικο αεροειδές είδος, που περιγράφηκε για πρώτη φορά από τον Carl Linnaeus το 1753, είναι ένα ζωηρό, αειθαλές, έρπον φυτό που μπορεί να φτάσει τα 6 πόδια (2 μέτρα) ύψος.

ο Φιλόδενδρο του Λινναίου Είναι ένα δημοφιλές καλλωπιστικό φυτό που είναι εύκολο να αναπτυχθεί και να διατηρηθεί. Του αρέσει το έμμεσο φως και χρειάζεται τακτικό πότισμα για να διατηρείται το έδαφος υγρό. Είναι επίσης ανεκτικό σε περιστασιακή ξηρασία.

Μάθετε για την καλλιέργεια epipremnum hindatum. εδώ


Πολλαπλασιάζοντας το Philodendron Linnei

γλάστρα με πράσινη άμμο

Ο καλύτερος τρόπος ανάπτυξης Φιλόδενδρο του Λινναίου είναι να κόψει.

 • Ξεκινήστε με δυνατά φυτά: πριν ξεκινήσει η εκστρατεία Φιλόδενδρο του ΛινναίουΒεβαιωθείτε ότι τα φυτά είναι υγιή και απαλλαγμένα από παράσιτα ή ασθένειες.
 • Επιλέξτε τους μίσχους που θέλετε να κόψετε: Επιλέξτε ένα στέλεχος που είναι δυνατό και όχι πολύ ξυλώδες. γιατί είναι πιο εύκολο να ριζώσει
 • Τομή: Κόψτε το καθαρό μέρος κάτω από την άκρη. (Κηλίδες στους μίσχους όπου φυτρώνουν φύλλα ή ρίζες) με ψαλίδι ή κοφτερό μαχαίρι.
 • Προετοιμάστε το κόψιμο: Τοποθετήστε το κόψιμο σε ένα ποτήρι νερό για να το βοηθήσετε να επουλωθεί και να επουλωθεί. Εάν το κόψιμο είναι πολύ μεγάλο Μπορείτε να κόψετε όσο μπορείτε.
 • φυτό: Όταν κοπεί, είναι έτοιμο για φύτευση. Γεμίστε τη γλάστρα με μείγμα γλάστρας που στραγγίζει καλά και τοποθετήστε το κόψιμο στο χώμα. Ο κόμβος πρέπει να καλύπτεται με χώμα.
 • Νερό και ύγρανση: Διατηρήστε το χώμα υγρό αλλά όχι μουσκεμένο.Αυξήστε την υγρασία ψεκάζοντας το φύλλωμα κάθε λίγες μέρες ή τοποθετώντας τη γλάστρα σε ένα δίσκο με χαλίκι γεμάτο με νερό.
 • Περιμένετε να αναπτυχθούν οι ρίζες: Μπορεί να χρειαστούν 3-5 εβδομάδες για να ριζώσουν τα μοσχεύματα.

Δείτε τα καταπληκτικά είδη φιλόδενδρων. εδώ


Οδηγίες φροντίδας Philodendron Linnai

Philodendron Linnaeus 2
φυτό φυλλώματος
 • Τα νεοπολλαπλασιασμένα φυτά δεν χρειάζεται να ποτίζονται 2-3 ημέρες μετά το πρώτο στάδιο. Χρησιμοποιήστε μια δοκιμή εδάφους με τον δείκτη σας για να καθορίσετε πότε θα ποτίσετε τα φυτά. Όταν τα 1-2 εκατοστά του εδάφους είναι στεγνά, ποτίστε το χώμα Θα πρέπει να ποτίζετε τα φυτά σας κάθε 7-8 ημέρες.
 • Το ιδανικό εύρος θερμοκρασίας για αυτό το φυτό είναι 50-86.°F ή 10-30°C κατά τη διάρκεια της ημέρας και 53-64°F ή 12-18°C τη νύχτα Η υγρασία θα πρέπει να διατηρείται μεταξύ 40-60 τοις εκατό. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ομαδοποιήσετε φυτά με παρόμοιες ανάγκες για να αυξήσετε τα επίπεδα υγρασίας ή να εγκαταστήσετε έναν υγραντήρα κοντά. Βάλτε το και στην κουζίνα, στο μπάνιο ή στο πλυσταριό σας.
 • τοποθεσία Φιλόδενδρο του Λινναίου έμμεσα έντονο φως Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως, καθώς αυτό μπορεί να κάψει τα φύλλα και να αλλάξει τα πόδια του φυτού.
 • Το καλύτερο μείγμα εδάφους για τα φυτά φιλόδενδρο είναι ελαφρύ και ευάερο, με ίσες ποσότητες τύρφης, περλίτη και κομπόστ.
 • Λιπάνετε το φυτό μία φορά το μήνα κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. (Άνοιξη και καλοκαίρι) Χρησιμοποιήστε ένα αραιωμένο, ισορροπημένο υγρό λίπασμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
 • πορώδης Φιλόδενδρο του Λινναίου Πρέπει να ηρεμήσω. Διαλέξτε τυχόν κίτρινα ή νεκρά φύλλα. και κόψτε τα στελέχη που γίνονται εξερχόμενα
 • Επαναποθήκευση σε φρέσκο ​​χώμα κάθε δύο ή τρία χρόνια. Αυτό θα παρέχει στα φυτά τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να παραμείνουν υγιή και να ευδοκιμήσουν.
 • Ελέγξτε για παράσιτα και θεραπεύστε εάν είναι απαραίτητο.Τα ακάρεα αράχνης, οι αλευρώδεις και οι αφίδες μπορεί να είναι όλα πρόβλημα. Φιλόδενδρο του ΛινναίουΑντιμετωπίστε με έλαιο neem ή εντομοκτόνο σαπούνι και αφαιρέστε τα άρρωστα φύλλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *