62 καλύτεροι φοίνικες στη Φλόριντα

62 καλύτεροι φοίνικες στη Φλόριντα

62 καλύτεροι φοίνικες στη Φλόριντα

Αυτά είναι Φοίνικας της Φλόριντα Μπορείτε να κάνετε τον κήπο σας πιο τροπικό! Δείτε τη λίστα μας. Οι καλύτεροι φοίνικες στη Φλόριντα!

Υπάρχουν πάνω από 2.500 φοίνικες διαφορετικών υψών, σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων φύλλων! Πριν επιλέξετε να φυτέψετε Πρέπει πάντα να θυμάσαι ηλιόλουστη πολιτεία Υποτροπικό και τροπικό κλίμα! Έχουμε συντάξει μια λίστα με τους τύπους φοινίκων στη Φλόριντα. και αυτό Οι καλύτεροι φοίνικες στη Φλόριντα Ταιριάζει απόλυτα στα γενικά καιρικά φαινόμενα της πολιτείας!

Δείτε το άρθρο μας για τα καλύτερα καλλωπιστικά φυτά. εδώ


Οι καλύτεροι φοίνικες στη Φλόριντα

1. Λαίδη Παμ

Κήπος φαγητού Pine House

Βοτανική ονομασία: λύσσα

Η Lady Palm παράγει πράσινα φύλλα σε λεπτούς μίσχους. Αυτή η ανθεκτική στο κρύο ποικιλία μεγαλώνει 10-12 πόδια και ξεχωρίζει ανάμεσα στους πολλούς φοίνικες στη Φλόριντα. Τοποθετήστε το στη σκιά καθώς το άμεσο ηλιακό φως μπορεί να κάψει τα φύλλα.

2. Parlor Palm

αστικές τροπικές περιοχές

Βοτανική ονομασία: Chamaetoria elegans

Ο φοίνικας έχει λεία φύλλα με ωραία υφή.Αυξάνεται σε ύψος 8-10 πόδια και παράγει συστάδες λουλουδιών. Αλλά είναι σπάνιο σε εσωτερικούς φοίνικες.

εδώ Λίστα με τις καλύτερες ποικιλίες φοίνικα που μπορείτε να καλλιεργήσετε

3. Δέντρο καρύδας

τίναγμα

Βοτανική ονομασία: Ξηροί καρποί κακάο

Ένας από τους πιο δημοφιλείς φοίνικες καλλιεργεί τη δροσιστική καρύδα που όλοι αγαπάμε! Αναπτύσσεται καλά σε ηλιόλουστες συνθήκες και καλά στραγγιζόμενα εδάφη. Αναπτύσσεται σε ύψος 40-60 πόδια.

4. Αφρικανικό λαδοφοίνικα

τίναγμα

Βοτανική ονομασία: Elysium της Γουινέας

Αυτή η ποικιλία φοίνικα είναι ιδανική για το τοπίο της νότιας Φλόριντα. Μπορεί να φτάσει τα 50-60 πόδια ψηλός. Ο αφρικανικός φοινικέλαιο αναπτύσσεται μέτρια γρήγορα. και παρέχει γρήγορα σκιά καθιστώντας τον έναν από τους πιο ψηλούς φοίνικες λαδιού φοίνικες στη Φλόριντα.

5. Κινέζος οπαδός

Βοτανική ονομασία: Livistona Sinensis

Ψάχνετε για τους καλύτερους φοίνικες στη Φλόριντα; Η κινέζικη βεντάλια είναι η τέλεια παλάμη. Έχει γαλαζοπράσινα φύλλα που πέφτουν από το στέμμα. Μπορεί να φτάσει τα 30-50 πόδια, αλλά μπορείτε επίσης να το κρατήσετε σε γλάστρα ως γλάστρα.

αυτό είναι Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους διαφορετικούς τύπους καρύδων.

6. Νάνος Φοίνικας Χουρμαδιού

Βοτανική ονομασία: Φοίνιξ Ρομπελίνι

Αυτή η μικρή ποικιλία φοίνικα έχει μια θαμνώδη κορώνα. Αναπτύσσεται σε ύψος 7-10 ποδιών.Η παλάμη προτιμά καλά στραγγιζόμενα εδάφη και τον ήλιο.

7. European fan palm

Βοτανική ονομασία: Chamirops Humilis

Ο ευρωπαϊκός φοίνικας είναι μοναδικός ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία φοινίκων στη Φλόριντα. και έχει ασημοπράσινα φύλλα με αγκάθια που μοιάζουν με βεντάλια. Τα πάει καλά στον ήλιο και τη σκιά και μεγαλώνει 10-20 πόδια ψηλά.

8. Palm Buccaneer

τίναγμα

Βοτανική ονομασία: Pseudophoenix Sgt

Αυτός ο φοίνικας ταιριάζει πολύ στις ζεστές περιοχές της νότιας Φλόριντα. Φτάνοντας σε ύψος 10-25 πόδια, αυτός ο ανθεκτικός στην ξηρασία παλάμη χαμηλής συντήρησης ευδοκιμεί στον ήλιο.

9. Μοντγκόμερι Μπαμ

Βοτανική ονομασία: μουστάκι της γάτας

Αυτός ο τροπικός φοίνικας είναι δημοφιλής στη νοτιοδυτική Φλόριντα. Έχει σκληρά, φτερωτά φύλλα και σμαραγδένιο πράσινο χρώμα. Οι φοίνικες του Μοντγκόμερυ φτάνουν σε ύψος 25-35 πόδια.

10. Αλεξάντερ Μπάουμ

Βοτανική ονομασία: Arconto Phoenix Αλέξανδρος

Ο Alexander είναι ένας φοίνικας με έναν κορμό που μπορεί να φτάσει τα 20-30 πόδια. Αυτός ο αυτοκαθαριζόμενος φοίνικας είναι ένας από τους πιο ευπροσάρμοστους φοίνικες στη Φλόριντα. Και τα καταφέρνει πολύ καλά στον μερικό ήλιο.

11. Ραντεβού στα Κανάρια Νησιά

Βοτανική ονομασία: Phoenix Canariensis

Ιθαγενής των ζεστών Καναρίων Νήσων, αυτός ο φοίνικας έχει ύψος 30 έως 60 πόδια με κορμό με δέρμα ανανά. Ο λωτός των Καναρίων Νήσων ευδοκιμεί στον ήλιο.

12. Παλάμη ουράς ψαριού

Βοτανική ονομασία: Το άρμα πήγε ομαλά.

Αυτή η παλάμη έχει γαλαζοπράσινα φύλλα με οδοντωτές άκρες που μοιάζουν με ουρές ψαριού. Φτάνοντας σε ύψος 10-30 πόδια, αυτός ο φοίνικας χωρίς συντήρηση είναι ανεκτικός στην ξηρασία και ευδοκιμεί σε πλήρη ηλιοφάνεια έως μερική σκιά.

13. Παλάμη ουράς αλεπούς

Βοτανική ονομασία: τροφοσυλλέκτης bifurcata

Το Foxtail έχει σκούρα πράσινα έως ανοιχτοπράσινα φύλλα που είναι χνουδωτά σαν την ουρά της αλεπούς. Έχει λεπτό κορμό και φτάνει τα 25-35 πόδια ψηλά και του αρέσει ο πλήρης ήλιος.

14. Πετώντας παλάμες

Πάτσοβα

Βοτανική ονομασία: ιπτάμενο πλυντήριο

Αυτός ο ηλιόλουστος φοίνικας έχει ασημοπράσινα φύλλα που μοιάζουν με τους φοίνικες του Βίσμαρκ. Τα φύλλα σε σχήμα βεντάλιας απλώνονται σε πλάτος 10-15 πόδια και το φυτό μεγαλώνει σε 20-30 πόδια ύψος.

15. Palm Bourodis

Βοτανική ονομασία: Το Acolorab είναι σωστό.

Τα Μπουρόδη έχουν λεπτούς μίσχους και φύλλα σε σχήμα βεντάλιας λαμπερά πράσινα. Αυτό το είδος εύκολης φροντίδας είναι ανθεκτικό στο κρύο σε όλη τη νότια Φλόριντα.Αυξάνει 20-30 πόδια σε μερικό ήλιο.

16. Φοίνικας Piccabean

Wikimedia

Βοτανική ονομασία: Arconto Phoenix Κούνινγκ Χαμιάνα

Το Piccabean έχει μακριά, ανθεκτικά στον αέρα φύλλα. Μπορεί να φτάσει τα 20-60 πόδια και προτιμά τον ήλιο από τη μερική σκιά. καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα φοίνικες στη Φλόριντα.

17. Ξεφυλλίστε την κορδέλα.

αστικές τροπικές περιοχές

Βοτανική ονομασία: Εξαπατήστε τη Λιβιστόνα

Αυτός ο ανθεκτικός στο κρύο, ανθεκτικός στο αλάτι παλάμη έχει όρθιο στέλεχος και μακριά φύλλα σε σχήμα βεντάλιας. Η παλάμη της κορδέλας μπορεί να φτάσει τα 20-30 πόδια ψηλά.Τα κάνει καλά στον ήλιο και στο καλά στραγγιζόμενο έδαφος.

18. Βασιλικός Φοίνικας

Βοτανική ονομασία: Roystonia regia

Γνωστός και ως Βασιλικός Φοίνικας της Φλόριντα, αυτός είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος φοίνικας που μπορεί να φτάσει τα 50-90 πόδια. Αυτό το δέντρο έχει φτερωτό φύλλωμα και ευδοκιμεί στον ήλιο.

19. Ασημένιος φοίνικας Bismarck

Βοτανική ονομασία: κλασικό βίσμαρκ

Αυτός ο ασημί-μπλε, μονόκλωνος φοίνικας αντέχει σε ξηρά και ζεστά κλίματα. Μπορεί να αναπτυχθεί σε ύψος από 25 έως 40 πόδια και προτιμά το υγρό αλλά καλά στραγγιζόμενο έδαφος και τον ήλιο. καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα εδάφη φοίνικες στη Φλόριντα.

20. Σιλβέστερ Μπάουμ

Βοτανική ονομασία: Phoenix Silvestris

Αυτός ο ανθεκτικός φοίνικας χαμηλής συντήρησης έχει ελκυστικά κοψίματα μίσχων που μοιάζουν με διαμάντι και παράγει γλυκά βρώσιμα φρούτα.Αυξάνεται 20-50 πόδια και ευδοκιμεί τόσο στον ήλιο όσο και στη σκιά.

Για μια λίστα με τα καλύτερα λουλούδια στη Φλόριντα, κάντε κλικ εδώ. εδώ

21. Palmetto Scrub

Βοτανική ονομασία: Η Σερένα μετάνιωσε

Το Scrub palmetto είναι ένας αργά αναπτυσσόμενος φοίνικας που συνήθως μεγαλώνει σε ύψος 10-15 πόδια με φύλλα σε σχήμα βεντάλιας και μικρά, μαύρα φρούτα που προσελκύουν την άγρια ​​ζωή. Κάντε τη λίστα μας με τους καλύτερους φοίνικες της Φλόριντα στην κορυφή μας.

22. Florida Thatch Palm

Βικιπαίδεια

Βοτανική ονομασία: Ακτινοβολία Trinox

Το Florida Thatch Palm είναι ένας μικρού έως μεσαίου μεγέθους φοίνικας που μπορεί να φτάσει τα 30 πόδια σε ύψος. Το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή στέγης και καλύβων tiki.

23. Λάχανο φοίνικα

Βοτανική ονομασία: άλλους φοίνικες

Το λάχανο είναι ένας ψηλός, λεπτός φοίνικας που μπορεί να φτάσει τα 80 πόδια και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς φοίνικες στη Φλόριντα. Το χαρακτηριστικό του χαρακτηριστικό είναι το εμφανές «λουλούδι» στον κορμό, το οποίο είναι στην πραγματικότητα το αναπτυσσόμενο μπουμπούκι του φοίνικα.

24. Needle Palm

Βοτανική ονομασία: Rhabidophyllum hysterix

Η παλάμη της βελόνας είναι μια αργά αναπτυσσόμενη παλάμη που συνήθως φτάνει τα 6-8 πόδια και διακρίνεται από τα μακριά, αιχμηρά αγκάθια της. Είναι μια εξαιρετική επιλογή ως φυσική άμυνα.

25. Pinto Palm

Βοτανική ονομασία: Putia Capitalata

Ο φοίνικας pinto είναι ένας μεσαίου μεγέθους φοίνικας και ένας από τους καλύτερους φοίνικες στη Φλόριντα που μπορεί να φτάσει σε ύψος 20 πόδια. Διακρίνεται από τις μεγάλες συστάδες κίτρινων-πορτοκαλί φρούτων του. Βρώσιμο, που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ζελέ και κρασιού.

26. Καρύδα Queen Palm

Βοτανική ονομασία: Cyagrus Romansophiana x Cyagrus oleracea

Το Coconut Queen Palm είναι ένας υβριδικός φοίνικας που μπορεί να φτάσει σε ύψος 25-40 πόδια και είναι ένα από τα πιο κοινά δέντρα καρύδας στη Φλόριντα. Παράγει λεπτούς μίσχους και μεγάλους, στρογγυλούς καρπούς παρόμοιους με τις καρύδες, αλλά μικρότερους και πιο γλυκούς.

27. Σπιράλ Φοίνικας

Χονδρέμποροι ξυλείας στον κόσμο

Βοτανική ονομασία: Hio Forbe Verchaffelti

Το Spindle Palm είναι μια παλάμη μεσαίου μεγέθους που μπορεί να φτάσει σε ύψος 15-25 πόδια. Χαρακτηρίζεται από έναν λεπτό, σπειροειδή κορμό με μακριές, καμπύλες άκρες.

28. Εμφιαλωμένα Pampers

Φλόριντα

Βοτανική ονομασία: Hyophorbe lagenicaulis

Ο φοίνικας είναι ένας από τους μικρότερους φοίνικες στη Φλόριντα. Αυξάνεται συνήθως σε ύψος 10-12 πόδια.Το χαρακτηριστικό του χαρακτηριστικό είναι ο διογκωμένος κορμός σε σχήμα μπουκαλιού, από τον οποίο πήρε το όνομά του η παλάμη.

29. Pam Christmas

Βοτανική ονομασία: Vetchia Merrilly

Ψάχνετε για περισσότερους υπέροχους φοίνικες στη Φλόριντα; Ο Χριστουγεννιάτικος Φοίνικας είναι ένας μικρού έως μεσαίου μεγέθους φοίνικας που μπορεί να φτάσει τα 20 πόδια ψηλός.Το χαρακτηριστικό του είναι το έντονο κόκκινο φρούτο του, που μοιάζει με μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια και εξ ου και το όνομα του φοίνικα.

30. Palm Carpentaria

τίναγμα

Βοτανική ονομασία: Carpentaria Acuminata

Ο φοίνικας Carpentaria είναι ένας ψηλός, λεπτός φοίνικας που μπορεί να φτάσει τα 50 πόδια ψηλός.Διακρίνεται από τα μεγάλα, σκούρα πράσινα φύλλα του που σχηματίζουν ένα θόλο σαν ομπρέλα.

31. Ημερομηνία

Βοτανική ονομασία: Ημερομηνία Palm Dactilifera

Η χουρμαδιά είναι ένας πανύψηλος φοίνικας που μπορεί να φτάσει σε ύψος 100 πόδια.Το χαρακτηριστικό του χαρακτηριστικό είναι το μεγάλο, γλυκό, βρώσιμο φρούτο που χρησιμοποιείται συχνά στην κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

32. Κέντια Μπάουμ

Βοτανική ονομασία: Howa Forsteriana

Ο φοίνικας Kentia είναι ένας αργά αναπτυσσόμενος φοίνικας που συνήθως μεγαλώνει σε ύψος 30 ποδιών. Χαρακτηρίζεται από χαριτωμένα, φτερωτά φύλλα που χρησιμοποιούνται συχνά σε συνθέσεις λουλουδιών.

33. Βάλσαμο για κραγιόν

Βικιπαίδεια

Βοτανική ονομασία: Βερνίκι Κυρτοστάχης

Το δέντρο κραγιόν είναι ένας μεσαίου μεγέθους φοίνικας που μπορεί να φτάσει τα 20 πόδια ψηλά με ένα χαρακτηριστικό έντονο κόκκινο στέμμα και θήκη φύλλου που μοιάζει με σωλήνα κραγιόν. Αυτό το κάνει πραγματικά έναν από τους καλύτερους φοίνικες στη Φλόριντα.

34. MacArthur Baum

τίναγμα

Βοτανική ονομασία: Ptychosperma macarthurii

Η παλάμη MacArthur είναι μια παλάμη μικρού έως μεσαίου μεγέθους που μπορεί να φτάσει τα 15 πόδια σε ύψος.Είναι μοναδική, με λείες, στρογγυλεμένες άκρες που της δίνουν μια όμορφη εμφάνιση.

35. Palm Manila

Βοτανική ονομασία: Vetchia Merrilly

Ο φοίνικας Manila είναι ένας μικρού έως μεσαίου μεγέθους φοίνικας που μπορεί να φτάσει τα 30 πόδια σε ύψος.Χαρακτηρίζεται από έντονο κόκκινο φρούτο που μοιάζει με Χριστούγεννα.

36. Palm Masari

Βοτανική ονομασία: Nannorops Ritiana

Ο φοίνικας Mazari είναι ένας μικρός, αργής ανάπτυξης φοίνικας. Αυξάνεται συνήθως σε ύψος 10-15 πόδια.Τα χαρακτηριστικά αιχμηρά φύλλα του το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για φυσικό φράγμα.

37. Τριγωνικός Φοίνικας

Βοτανική ονομασία: Δίψη Δεκάρη

Η τριγωνική παλάμη είναι μια παλάμη μεσαίου μεγέθους που μπορεί να φτάσει τα 20 πόδια ψηλά.Το καθοριστικό της χαρακτηριστικό είναι τα χαρακτηριστικά τριγωνικού σχήματος φύλλα της, δίνοντάς της μια χαρακτηριστική εμφάνιση που της κέρδισε μια θέση στη λίστα μας με τους καλύτερους φοίνικες στη Φλόριντα.

38. Κόκκινη παλάμη

γη

Βοτανική ονομασία: κεφαλή σόμπας

Το Palmiste Rouge Palm είναι ένας ψηλός, λεπτός φοίνικας που μπορεί να φτάσει σε ύψος 50 ποδιών.Τα διακριτικά του χαρακτηριστικά είναι τα έντονα κόκκινα κοτσάνια και οι μίσχοι που προσθέτουν χρώμα σε κάθε τοπίο.

39. Παλάμη αλογοουρά

Βοτανική ονομασία: έξαρση της βοκάρνιας

Η παλάμη της αλογοουράς είναι μια μικρή παλάμη που αναπτύσσεται αργά. Το οποίο μεγαλώνει γενικά μέχρι και 6-10 πόδια.Το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ο τμηματοποιημένος κορμός. σαν πόδι ελέφαντα και έχουν μακριά και μικρά φύλλα

40. Red palm laton

Βοτανική ονομασία: καλός στο πέταγμα

Το Red Latan Palm είναι ένας μεσαίος έως μεγάλος φοίνικας που μπορεί να φτάσει τα 50 πόδια σε ύψος.Το χαρακτηριστικό του χαρακτηριστικό είναι το εντυπωσιακό κόκκινο φύλλωμά του. που δημιουργεί μια καθαρή εικόνα σε κάθε τοπίο

41. Palm Sabal

Βοτανική ονομασία: Subal Minor

Θέλετε τους καλύτερους φοίνικες στη Φλόριντα για το σπίτι σας; Εδώ είναι ένα άλλο: Ο φοίνικας Sabal, γνωστός και ως νάνος πριόνι palmetto, είναι ένας μικρού έως μεσαίου μεγέθους παλάμη που συνήθως μεγαλώνει σε 6-10 πόδια ύψος.

42. Date Bom, Σενεγάλη

Βοτανική ονομασία: φοίνικας ξαπλωμένος

Ο φοίνικας της Σενεγάλης είναι ένας μεσαίου μεγέθους φοίνικας που μπορεί να φτάσει τα 25 πόδια και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χουρμαδιές στη Φλόριντα. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι τα βράκτια με αιχμηρά αγκάθια και μικροί εδώδιμοι καρποί.

43. Σιλβέστρις Μπάουμ

Βοτανική ονομασία: Phoenix Silvestris

Φοίνικας Sylvestris, γνωστός και ως ασημένιος φοίνικας Είναι ένας μεσαίος έως μεγάλος φοίνικας που μπορεί να φτάσει τα 50 πόδια ψηλός.Το χαρακτηριστικό του χαρακτηριστικό είναι το ασημί-μπλε φύλλωμά του, που τον κάνει να ξεχωρίζει σε κάθε τοπίο.

Wikimedia

Βοτανική ονομασία: Sabal Edonia

με μεγάλα φύλλα σε σχήμα βεντάλιας που αναπτύσσονται σε λεπτούς, διακλαδισμένους μίσχους Αυτός ο φοίνικας είναι μοναδικός. Τα όμορφα μυτερά φύλλα είναι ιδανικά για εδαφοκάλυψη.

45. Μαξιλαράκι από αχυρένια παλάμη

Σπάνιοι σπόροι φοίνικα

Βοτανική ονομασία: Leukotrinax morrisii

Ο φοίνικας Kees ονομάζεται λεπτή παλάμη επειδή τα φύλλα φοίνικα μεγαλώνουν σε έναν λεπτό κορμό. Ιθαγενές στη Φλόριντα, αυτό το όμορφο είδος μπορεί να φτάσει τα 2-3 πόδια ή τα 30-36 πόδια.

Δείτε τις καλύτερες παλάμες με χαμηλό φωτισμό. εδώ

46. ​​Palm Can Thong

διάταξη βοτανικού κήπου

Βοτανική ονομασία: βαθιά λάμψη

Το Golden Cane Palm είναι ένας άλλος φοίνικας που αναπτύσσεται καλά στα τοπία της Φλόριντα. Αυτό το φυτό με πολλά στελέχη μοιάζει με μπαμπού. Υπάρχουν φύλλα και φύλλα που αναπτύσσονται σε σχήμα V.

Δείτε 6 ισχυρά οφέλη της παλάμης σε εσωτερικούς χώρους που έχουν αποδειχθεί σε μελέτες. εδώ

47. Νάνος παλμέτο

παλάμη της Ατλάντα

Βοτανική ονομασία: Subal Minor

Αυτός ο τύπος φοίνικας νάνου είναι γνωστός ως νάνος φοίνικα και δεν έχει ύψος μεγαλύτερο από 2-3 πόδια. Είναι είδος ανθεκτικό στο κρύο και ευδοκιμεί σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο 0°F ή -18°C.

48. Needle Palm

plantdelights.com

Βοτανική ονομασία: Rhabidophyllum hysterix

Η παλάμη της βελόνας είναι ένας μικρός φοίνικας ή θάμνος που είναι χαμηλός και δεν ψηλώνει. Μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε αυτό το είδος λόγω των παχιών στελεχών του. με φύλλα που μεγαλώνουν σε σχήμα βεντάλιας

49. Λάχανο

Χρήση γεωργωτικών φυτών

Βοτανική ονομασία: άλλος φοίνικας

Το λάχανο είναι το πολιτειακό δέντρο της Φλόριντα. Αυτός ο ψηλός φοίνικας, εγγενής στη Φλόριντα, μπορεί να φτάσει τα 80-90 πόδια. Αυτό το δέντρο έχει έναν ινώδη κορμό που είναι γκρι και χάλκινο. Έχει κανονικά φύλλα σε σχήμα βεντάλιας και στρογγυλεμένο στέμμα στην κορυφή ενός μόνο στελέχους.

Λάβετε όλες τις πληροφορίες για τη φροντίδα της μουριάς. εδώ

50. Florida Thatch Palm

Wikimedia

Βοτανική ονομασία: Trinox Ray

Ο φοίνικας από αχυρένια φλάινα έχει έναν ενιαίο, λεπτό κορμό και ένα στέμμα από φύλλα φοίνικα. Αυτά τα ευαίσθητα στο κρύο είδη τα καταφέρνουν καλύτερα σε τοπία ή κοντέινερ σε παράκτιες περιοχές.

51. Saw Palmetto

τι

Βοτανική ονομασία: Η Σερένα μετάνιωσε

Το Saw Palmetto Florida Palm μπορεί να αναγνωριστεί από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, όπως τα αιχμηρά κλαδιά του, τα φύλλα που μοιάζουν με βεντάλια και τα κιτρινωπά λευκά άνθη του. Είναι μια ανθεκτική στο κρύο ποικιλία φοίνικα που μπορεί να αναπτυχθεί σχεδόν οπουδήποτε στη Φλόριντα.

52. Μεξικάνικος φοίνικας

Βοτανική ονομασία: Ουάσιγκτον Ρομπούστα

Ο μεξικάνικος φοίνικας είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος φοίνικας που είναι προσαρμοσμένος στα κλίματα της Φλόριντα. με μια μικρή στρογγυλεμένη κορώνα Αυτό το φυτό έχει αειθαλή φύλλα που μοιάζουν με βεντάλια στην κορυφή των ψηλών μίσχων.

Μάθετε πώς να καλλιεργείτε σπόρους σάγο εδώ

53. Φοίνικας Αλέξανδρος

Βοτανική ονομασία: Tycosperm elegans

Το Alexander Palm είναι ένας μικρού έως μεσαίου μεγέθους φοίνικας που είναι δημοφιλής στη Φλόριντα επειδή αναπτύσσεται καλά σε τροπικά και ζεστά κλίματα. Αυτό το αυτοκαθαριζόμενο δέντρο με πολλά στελέχη μεγαλώνει 6-40 πόδια, ανάλογα με το πού μεγαλώνει.

54. Florida Silver Palm

Εγκυκλοπαίδεια Monoconature

Βοτανική ονομασία: Cocotrinax Argentata

Το Florida Silver Palm έχει λείο και λεπτό κορμό. Έχει σκούρα μπλε-πράσινα φύλλα με όμορφη ασημί κάτω πλευρά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. φοίνικες στη Φλόριντα.

55. Φοίνικας Bismarck

Βοτανική ονομασία: Μπίσμαρκ Νόμπελ

Ο ασημένιος φοίνικας Bismarck είναι εγγενής στη Μαδαγασκάρη και πήρε το όνομά του από τον Otto von Bismarck, τον πρώτο Καγκελάριο της Γερμανικής Αυτοκρατορίας. Αναπτύσσεται καλύτερα στη νότια Φλόριντα όπου το έδαφος είναι καλά στραγγιζόμενο και μέτρια υγρό.

56. Pinto Palm

Βοτανική ονομασία: Putia Capitalata

Οι φοίνικες Pinto είναι εγγενείς στη Βραζιλία. Αλλά μπορείτε εύκολα να τα βρείτε στη Φλόριντα. Αυτός είναι ένας άλλος ανθεκτικός στο κρύο παλάμη που μπορεί να φτάσει τα 15-25 πόδια σε ύψος.

Δείτε τους καλύτερους ανθεκτικούς στο κρύο φοίνικες. εδώ

57. Palm Ariguri

εργοστάσιο στη νότια Φλόριντα

Βοτανική ονομασία: Syagrus schizophylla

Ο φοίνικας ariguri είναι ένας υπέροχος συμπαγής φοίνικας που είναι ιδανικός για κηπουρούς με περιορισμένο χώρο στη Φλόριντα. Συνήθεια πρεσαρίσματος και κατσαρώματος.Μήκος φύλλων 4-6 πόδια.

58. Proctor’s Silver Palm

Βοτανική ονομασία: Cocotrinax Proctor

Ο ασημένιος φοίνικας του Proctor είναι επίσης γνωστός ως Φοίνικας Θάτσας Cayman. Τα πεσμένα, ασημί-γκρι φύλλα σε σχήμα βεντάλιας αναπτύσσονται στην κορυφή των λεπτών κορμών σε τριγωνικό ή ανοιχτό σχήμα κορώνας.

59. Christmas Pam

Βοτανική ονομασία: Adonidia Merrilly

Ο χριστουγεννιάτικος φοίνικας είναι ένα άλλο είδος φοίνικα της Φλόριντα που είναι κατάλληλο για μικρούς και μικρούς κήπους στη Φλόριντα. Είναι δέντρο ταχέως αναπτυσσόμενο. κυρτά πράσινα φύλλα γκρι λεπτός κορμός και μικρές συστάδες κρεμ λουλουδιών

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες καρύδας. εδώ

60. Caribbean Royal Palm

Βοτανική ονομασία: Roystonia Oleracia

Το Caribbean Royal palm θεωρείται ένας κομψός και πολυτελής φοίνικας λόγω του μεγάλου, όρθιου κυλινδρικού κορμού του. Με μεγάλα φτερά φύλλα φοίνικα μήκους 10-16 πόδια, αυτό το φυτό μπορεί να σχηματίσει ένα χαριτωμένο στέμμα.

61. Μπλε Latin Palm

εσωτερική φύτευση

Βοτανική ονομασία: Μύγα Λαδιγυσία

Ένας άλλος όμορφος φοίνικας Blue Latan. Φοίνικας της Φλόριντα και ένα Οι καλύτεροι φοίνικες στη Φλόριντα με μια πυκνή κορώνα Το δέντρο έχει λεπτό γκρι κορμό και μεγάλα, σκληρά, σε σχήμα βεντάλιας φύλλα σε ασημί μπλε χρώμα.

62. Bottle Palm Tree

Βοτανική ονομασία: Hyophorbe Lagenicaulis

Ο φοίνικας είναι ένα άλλο ανθοφόρο φυτό που κατάγεται από τον Μαυρίκιο που έχει πλέον πολιτογραφηθεί στη Χαβάη και τη Φλόριντα. Φυτεύεται συνήθως ως καλλωπιστικό φυτό με χοντρό, χαμηλό κορμό, παρόμοιο με ένα μπουκάλι στη βάση ενός χοντρού δέντρου.

Πόσο βαθιές είναι οι ρίζες ενός φοίνικα; για να ξέρεις εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *